Selam 25 Haziran tarihinde har zamanki gibi Valorant'ı açtım ve hesabımdan çıkılmış olduğunu fark ettim (hesabı hatırla seçeneği tikliydi) hesap bilgilerimi girdim ve 'giriş bilgilerin sistemimizdeki hesapla uyuşmuyor' hatası aldım. Hesap bilgilerimi doğru yazdığımdan eminim çünkü hesap bilgilerim şifre yöneticimde kayıtlıydı ve web tarayıcımdan kayıtlı şifreyi kullanarak (elle yazarak değil otomatik doldurma ile) giriş yapmayı denedim ve 'şifre veya kullanıcı adı yanlış' hatası aldım. Sonra Riot destek ekibine bilet gönderdim ve bana 13 sorudan oluşan bir mail gönderdiler. Özetle hesabın bana ait olduğunu kanıtlamak içindi. Bazı soruları cevaplayamasam da soruların çoğunu cevapladım ve bana geri dönüş yapmadılar. 2 gün donra cevap vermelerini rica ettiğimi söylediğim bir mail attım ve bana yeni bilet göndermem gerektiğini söyleyen bir mail geldi ben de yeni bilet gönderip biletteki soruları cevapladım ve hesabın mana ait olmadığı için yardım edemeyeceklerini söyleyen bir mail aldım. Not: Arkadaşlarımın hesabında arkadaşlık bölümünde benim kullanıcı adım gözükmüyor ve ayrıca tracker.gg'de de hesabım artık gözükmüyor. Hesabım silinmiş olabilir mi? Yardım etmenizi rica ederim.