Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Merhaba. Benim normal hesabım var. Ona girebiliyorum. Bir de smurf hesabım var ama girerken giriş bilgilerin sistemimizdeki hesapla uyuşmuyor diyor. Şifre ve kullanıcı adı da doğru. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Merhaba. Benim normal hesabım var. Ona girebiliyorum. Bir de smurf hesabım var ama girerken giriş bilgilerin sistemimizdeki hesapla uyuşmuyor diyor. Şifre ve kullanıcı adı da doğru.
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #11 Kayke47 dedi: Hocam konuyu açmışsınız ama insanlara yardım ediyorsunuz bazıları olsa konuyu umursamazdı çözümü bulunca bırakırdı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam önemli olan yardımcı olmaya çalışmak. Artı 0 Eksi
Kayke47 dedi: Hocam konuyu açmışsınız ama insanlara yardım ediyorsunuz bazıları olsa konuyu umursamazdı çözümü bulunca bırakırdı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam önemli olan yardımcı olmaya çalışmak.
Kayke47 Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #12 Zinederon dedi: Teşekkür ederim hocam önemli olan yardımcı olmaya çalışmak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu öne çıkınca yeni konu sandım:O meğerse 2021 konusuymuş Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Teşekkür ederim hocam önemli olan yardımcı olmaya çalışmak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu öne çıkınca yeni konu sandım:O meğerse 2021 konusuymuş
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #13 @Kezib Hocam siz çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 30 Haziran 2023 #14 Zinederon dedi: @Kezib Hocam siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Riot Desteğe ticket attım, sorunumu hallettiler. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: @Kezib Hocam siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Riot Desteğe ticket attım, sorunumu hallettiler.
dogwb Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #15 beyler anlık olarak hesabım tamamen çalındı kurtaramadım yardımcı olmaya çalısan herkese teşekkür ederim Artı 0 Eksi
beyler anlık olarak hesabım tamamen çalındı kurtaramadım yardımcı olmaya çalısan herkese teşekkür ederim