Valorant giriş ekranında donuyor

mertkahra45

Centipat
Daha fazla  
1 haftadır Valorant'ta sorun yaşıyorum. Valorant oyna butonuna tıklıyorum Riot Games ekranı geliyor orada kalır. Görev Yöneticisi'nden baktıgım zaman Valorant uygulamasının yanında yanıt vermiyor yazıyor. Destek ekibine bilet atmama rağmen. Fazla yanıt alamadım. Dedikleri şeyleri yapmama rağmen henüz problem çözülmüş değil. Destek ekibinden yantı bekliyorum hala. İşlemcim güncel ekran kartı sürücüm güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selam oyunu sil ve tekrar yükle geçip geçmediğini de buradan bana söyle. Kolay gelsin.

1 haftadır Valorant'ta sorun yaşıyorum. Valorant oyna butonuna tıklıyorum Riot Games ekranı geliyor orada kalır. Görev Yöneticisi'nden baktıgım zaman Valorant uygulamasının yanında yanıt vermiyor yazıyor. Destek ekibine bilet atmama rağmen. Fazla yanıt alamadım. Dedikleri şeyleri yapmama rağmen henüz problem çözülmüş değil. Destek ekibinden yantı bekliyorum hala. İşlemcim güncel ekran kartı sürücüm güncel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yüksek ihtimal işlemci driverla alakalı videodaki adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz olmazsa bilgi verirsiniz yardımcı olurum.

Hocam sorununuzu çözebildiysem çözüldü olarak işaretler misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı