Valorant giriş ekranında kalıyor

Valorant giriş ekranında kalıyor YouTube'dan bütün çözüm yollarını denedim hiçbiri katkı etmedi oyunu silip yükledim 3-4 kere yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Evet 3 senedir bende yaşıyordum bu sorunu taa ki bugüne kadar. Çözüm kolay aslında oyundaki giriş ekranlarına geldiğimde ALT+ENTER tuşlarına basarak oyunu pencere moduna aldım ve hızlıca giriş yapmaya başladı sanırım oyunun tam ekranında bir problem var ondan dolayı oluyor önerim dediğim kombinasyonda ki tuşlara giriş ekranlarında basmanız girdikten sonra tekrar aynı kombinasyonla tam ekran yapabilirsiniz

Buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Görev yöneticisinde Valorant'ın bir alt programı işlemciyi %100 kullandırttığı için oyun siyah ekranda kalıyordu ya da açılsa bile 5-10 FPS de açılıp, silah ateşlediğimde ya da sağ sol yaptığımda dakikalarca kitleniyordu.
Nasıl çözdünüz?

Evet 3 senedir bende yaşıyordum bu sorunu taa ki bugüne kadar. Çözüm kolay aslında oyundaki giriş ekranlarına geldiğimde ALT+ENTER tuşlarına basarak oyunu pencere moduna aldım ve hızlıca giriş yapmaya başladı sanırım oyunun tam ekranında bir problem var ondan dolayı oluyor önerim dediğim kombinasyonda ki tuşlara giriş ekranlarında basmanız girdikten sonra tekrar aynı kombinasyonla tam ekran yapabilirsiniz
hocam yaptım ama bu sefer de pencere modunda kaldı tekrar alt enter yaptığımda ise oyun tam ekran olmuyor olsa bile oyun donuyor ekranın yarısı tam ekran oluyor kalanı çalışmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı