Çözüldü Valorant giriş ekranında takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brsyldrm_24

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Valorant giriş ekranında takılı kalıyor RTX 4050 i5 12.nesil cihaz çözümü nedir bilen yardımcı olursa sevinirim.

IMG_20240826_112140.jpg

Çözüm
Hocam aynı sorun bende de var bayağı bekletiyor sonra bağlantı hatası veriyor ben oyunu sil tekrar yükle yaptım driverlari güncelledim yönetici olarak başlattım vb. ben cozemedim siz sorunu çözebildiniz mi?

Evet Riot'a ticket attım onlarda birkaç linkle bilgisayarın sürücülerini temizlettiler çözüldü.
Hocam aynı sorun bende de var bayağı bekletiyor sonra bağlantı hatası veriyor ben oyunu sil tekrar yükle yaptım driverlari güncelledim yönetici olarak başlattım vb. ben cozemedim siz sorunu çözebildiniz mi?

Evet Riot'a ticket attım onlarda birkaç linkle bilgisayarın sürücülerini temizlettiler çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı