Çözüldü Valorant "Görünecek İsmi Seç" Kısmını Geçemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?

Adsız.jpg

Yüklerken Launcher'ı kapattım bir ara. Ondan mı acaba? Baştan başladı kurulum sonra.
Hayır hocam. Baştan başlamış zaten. Ben oyuna girdiğim için dosyam farklı büyük ihtimalle. Pencereli moda geçebilirseniz klavye belki düzelir diye düşünmüştüm. Buradan benim .ini dosyamı kendi dosyanızla değiştirmeyi dener misiniz?

Hayır hocam. Baştan başlamış zaten. Ben oyuna girdiğim için dosyam farklı büyük ihtimalle. Pencereli moda geçebilirseniz klavye belki düzelir diye düşünmüştüm. Buradan benim .ini dosyamı kendi dosyanızla değiştirmeyi dener misiniz?
allah razı olsun çok yardım ettiniz bakıyorum.
olmuyor neyse sağolun.

Arkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?

Eki Görüntüle 581697
Çok saçma bir sorun, çözümü de garip. Yabancı bir forumda buldum. League of Legend yükleyince giriş yaptı. Sonrasında çözünürlük sorunu oldu onun için de aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bırakarak çözdüm.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı