Çok saçma bir sorun, çözümü de garip. Yabancı bir forumda buldum. League of Legend yükleyince giriş yaptı. Sonrasında çözünürlük sorunu oldu onun için de aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bırakarak çözdüm.Arkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?
Eki Görüntüle 581697
bu var, sizinkinin yerinde yok.Eki Görüntüle 581841
Şu kısımda olması lazım hocam. Tekrar kontrol eder misiniz?
Hocam büyük ihtimalle silip yüklemek sorununuzu çözmez.bu var, sizinkinin yerinde yok.Eki Görüntüle 581848
@@Marked One neyse oyunu silip yükleyeyim. Bir sorun çıktı sanırım inerken.
iyi günler.
ama yüklerken launcher'ı kapattım bi ara. ondan mı acaba? baştan başladı kurulum sonra.Hocam büyük ihtimalle silip yüklemek sorununuzu çözmez.
Hayır hocam. Baştan başlamış zaten. Ben oyuna girdiğim için dosyam farklı büyük ihtimalle. Pencereli moda geçebilirseniz klavye belki düzelir diye düşünmüştüm. Buradan benim .ini dosyamı kendi dosyanızla değiştirmeyi dener misiniz?Yüklerken Launcher'ı kapattım bir ara. Ondan mı acaba? Baştan başladı kurulum sonra.
allah razı olsun çok yardım ettiniz bakıyorum.Hayır hocam. Baştan başlamış zaten. Ben oyuna girdiğim için dosyam farklı büyük ihtimalle. Pencereli moda geçebilirseniz klavye belki düzelir diye düşünmüştüm. Buradan benim .ini dosyamı kendi dosyanızla değiştirmeyi dener misiniz?
indirmeyeceğim.Riot Games bilet gönder yazıp onlara bilet yollarsan daha iyi yardımcı olabilirler. İndirip kurduktan sonra aynı hatayı alma ihtimalin de var.
Yapabildinmi bendede aynı sorun vrArkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?
Eki Görüntüle 581697
Çok saçma bir sorun, çözümü de garip. Yabancı bir forumda buldum. League of Legend yükleyince giriş yaptı. Sonrasında çözünürlük sorunu oldu onun için de aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bırakarak çözdüm.Arkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?
Eki Görüntüle 581697
Arkadaşlar ben Valorant'ı açınca şöyle bir görüntü oluşuyor, nedenini bilen var mı?
Eki Görüntüle 581697

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.