Valorant görüntü bakımından en iyi ayarlar nasıl olmalı?

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar özelliklerim iyi. Ayarları en yükseğe çekince gözlerimi çok yoruyor ve çok gölge oluyor. En iyi göz yormayacak ve gözüme kötü gelmeyecek ayarları verir misiniz?

@TT12X tamam da çim gibi yerlerde iki şekilde de engellenebiliyor, bir de Valorant gölgelendirilmeleri abartı değil ki olsa bile sadece bunu kapatabilirsiniz, hepsini birden kapatmaya gerek yok.

@TT12X tamam da öznel bir şeyde fikir belirtebilirsin, nesnel konularda belirtirsen yanlış bilgiye girer. Neyse uzatmayacağım.

@TT12X bunun ligle alakası yok, benim iyi oynayışıma göre konu nesnelleşecek veya öznelleşecek mi? Tamam konunun ana başlığı öznel ama doku paketlerinin hepsini kapatmak de nesnel, bu mantıkla düşün.

@TT12X bunun ligle alakası yok, benim iyi oynayışıma göre konu nesnelleşecek veya öznelleşecek mi? Tamam konunun ana başlığı öznel ama doku paketlerinin hepsini kapatmak de nesnel, bu mantıkla düşün.
Anladim gold arkadasim. Sen hepsini en yuksekte oynamaya devam et sonra adam beni nasil gordu sisin icinden ben onu goremiyorum diye aglarsin.

@TT12X sis bugunu kapattılar.

Ki bu grafik değil ki, genel ayarlarla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…