Alma bence pazarı bekle.Başlıkta gördüğünüz gibi gece pazarını bekleyip daha iyi bir bıçak düşürme ihtimalim var yoksa beklemeyip alayım mı gösterişli bıçağı hangisini yapayım? 2175 VP var hesapta.
Gece pazarı Pass'in sonlarına doğru geliyor bende tam bilmiyorum ama.Bir dahaki gece pazarı ne zaman olur tahmini?
Bıçağın kaplamasını beğeniyorum ancak çekim animasyonu yok bir de öbür bıçaklarda duman vb şeyler çıkıyor beni etkiliyor öyle şeylerGösterişli bıçak oyunun beta döneminde çıkmış bir bıçak kaplaması. O zamandan beri hiç beğenmedim kaplamayı. Siz beğeniyorsanız tercih size kalmış. Bana kalırsa onu almak yerine gece pazarına daha iyi bir bıçağın gelmesini bekleyip elinizde bulunan puanı onunla değerlendirin.
Sıradaki Battle Pass'in bıçağının güzel olacağını düşünüyorum genelde Pass'te sırasıyla bıçak kötü skinler iyi, sikinler iyi bıçak kötü oluyor. Bence Pass bıçağı alabilirsin. Birçoğu gösterişli bıçaktan iyi kanımca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.