Çözüldü Valorant GTX 1070 3600X Hata vermeden oyundan atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JaiFaim

Hectopat
Herkese selam dostlar.
Geçen gün Valorant'a girdim hiçbir şey yoktu normal oynuyordum ertesi gün tekrar girdim ve oyuna giriyor saniyelik donuyor ve oyundan atıyor daha sonra Steam üzerinde denedim oyunları ve Steam'deki oyunlarda da aynı hatayı veriyor saniyelik donuyor ve oyundan atıyor bende PC'yi formatladım Driver'ları her şeyi kurdum sorun ha la çözülmedi neden olabilir acaba? (Herhangi bir hata vermiyor ne mavi ekran vb )++(PC'yi normal olarak kullanabiliyorum filmdi müzikti falan )

Sistemim
1070
3600X
16 GB
A320

Çözüm
Hocam merhaba öncelikle, ne kadar çözüm olur bilmiyorum fakat MSI Afterburner ile ne zaman bu lanet oyuna girsem oyundan atıyor beni de. MSI Afterburner açmadan oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Ben kendi sorunumu bu şekilde çözmüştüm.

Konuyu çözdüm hocam. Ekran kartını termal macunu için açmıştım; kenarlarını falan temizledim, kablolarını söküp çıkardım, düzeldi. Yardımınız için teşekkürler.
Rica etsem şunu bir dener misiniz?

Task Manager >> Valorant.exe right Click >> GO to details >> set affinity >>CPU tiklerinden CPU 0 ve CPU 1 tiklerini kaldırabilir misiniz?

lorant.exe right

Task Manager >> Valorant.exe right Click >> GO to details >> set affinity >>CPU tiklerinden CPU 0 ve CPU 1 tiklerini kaldırabilir misiniz?
task manager derken görev yöneticisimi ?

Dediğinizi yaptım kral yine atıyor :/

Oyun açıkken bir PC'nin değerlerini atabilir misiniz bellek % kaç CPU % kaç kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• val.png
    val.png
    767,9 KB · Görüntüleme: 162
Bilmedim açıkcası değerler normal gayet oyun yeni çıktığından bir uyumusuzluk sorunu olabilir Valorant'ın destek kısmına yaz istersen.

Herkese selam dostlar.
Geçen gün Valorant'a girdim hiçbir şey yoktu normal oynuyordum ertesi gün tekrar girdim ve oyuna giriyor saniyelik donuyor ve oyundan atıyor daha sonra Steam üzerinde denedim oyunları ve Steam'deki oyunlarda da aynı hatayı veriyor saniyelik donuyor ve oyundan atıyor bende PC'yi formatladım Driver'ları her şeyi kurdum sorun ha la çözülmedi neden olabilir acaba? (Herhangi bir hata vermiyor ne mavi ekran vb )++(PC'yi normal olarak kullanabiliyorum filmdi müzikti falan )

Sistemim
1070
3600X
16 GB
A320
Hocam merhaba öncelikle, ne kadar çözüm olur bilmiyorum fakat MSI Afterburner ile ne zaman bu lanet oyuna girsem oyundan atıyor beni de. MSI Afterburner açmadan oyuna girmeyi deneyebilir misiniz ? Ben kendi sorunumu bu şekilde çözmüştüm.

Hocam merhaba öncelikle, ne kadar çözüm olur bilmiyorum fakat MSI Afterburner ile ne zaman bu lanet oyuna girsem oyundan atıyor beni de. MSI Afterburner açmadan oyuna girmeyi deneyebilir misiniz? Ben kendi sorunumu bu şekilde çözmüştüm.

Konuyu çözdüm hocam. Ekran kartını termal macunu için açmıştım; kenarlarını falan temizledim, kablolarını söküp çıkardım, düzeldi. Yardımınız için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı