Valorant Gümüş elo Gümüş değil

Bana göre derecelide adam gibi oyun oynamak için en az dia 3 olmanız lazım ondan sonra gerçek dereceli maçlar başlıyor çünkü alt ranklarda fazla smürf var bu yüzden zevk alınması imkansız.
Aktif olarak dia 3'üm hiçbir şekilde ne hile geliyor ne smürf.

Yapacak bir şey yok immo ya çıktığında rahatlarsın takımla oynamayı deneyebilirsin ben tek başıma immo 2ye çıktım demek ki kendinizi geliştirmeniz gerek.

Hocam diamond bataklık gibi bir yer ya tek bir sezonda 300 maç atıp çıkamamıştım yani LoL'deki zümrüt elo gibi bir yer her şekilde adam var bataklık gibi.

Hocam diamond bataklık gibi bir yer ya tek bir sezonda 300 maç atıp çıkamamıştım yani LoL'deki zümrüt elo gibi bir yer her şekilde adam var bataklık gibi.
Bak mesela derecesi yok bu adamın 40 vurmuş smurf booster olduğu belli şu olay dota 2'de olcak yapıştırırlar ip banı ama valorant şakşuka yaptığı için uğraşmıyor bu oyuncularla.

Bak mesela derecesi yok bu adamın 40 vurmuş smurf booster olduğu belli şu olay Dota 2'de olacak yapıştırırlar IP banı ama Valorant şakşuka yaptığı için uğraşmıyor bu oyuncularla.

Doğru hocam alt ligler çok sıkıntılı Gold elo mesela o da aynı bu şekil smurf dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…