Valorant Gümüş elo Gümüş değil

Kardeş billur mu geçiyorsun bizimle adam 45 vurmuş diyorum gümüş elo diyorum hala daha basit diyorsun. Smurf olduğun için sana daha basit geliyordur.

Her maç smurf veya troll gelecek hali yok. Milyon tane hesap kastım düşük elodan çıkması çok kolay. Kendinizi kandırmayın.

Yücelik 1'im alakası bile yok düşük elo daha kolay. Size öyle geliyor.

Hocam düşük elodan çıkmak daha zor.

Her maç smurf veya troll gelecek hali yok. Milyon tane hesap kastım düşük elodan çıkması çok kolay. Kendinizi kandırmayın.

Hocam arkadaş niye kendini kandırsın düşük elo böyle smurf oldugunuz için zaten milyon tane hesap kasmışsınız.

Bende ilk oynadığımda anamın karnından yücelik 1 olarak doğmadım. Beni ilk bronz 2'ye atmıştı. O zamanlar demir bile yoktu. En dipten immoya kadar çıktım. En son yücelik 1 de biraz takılıp saldım. 25'TL'ye onlarca bronz-gümüş hesap alıp elmasa kadar kastım. Arkadaşlarımın çarlarına bile ara sıra girip rank yükseltiyorum. Elmas 2- elmas 3 seviyesine çıkarttım birçoğunu. Bir kere rankınız yükselsin ondan sonra düşük hesaba girin demek istediğimi anlarsınız, yeteri kadar iyi olmadığınız için size öyle geliyor. Sadece aim değil oyun bilgiside önemli.

Bende ilk oynadığımda anamın karnından yücelik 1 olarak doğmadım. Beni ilk bronz 2'ye atmıştı. O zamanlar demir bile yoktu. En dipten immoya kadar çıktım. En son yücelik 1 de biraz takılıp saldım. 25'TL'ye onlarca bronz-gümüş hesap alıp elmasa kadar kastım. Arkadaşlarımın çarlarına bile ara sıra girip rank yükseltiyorum. Elmas 2- elmas 3 seviyesine çıkarttım birçoğunu. Bir kere rankınız yükselsin ondan sonra düşük hesaba girin demek istediğimi anlarsınız, yeteri kadar iyi olmadığınız için size öyle geliyor. Sadece aim değil oyun bilgiside önemli.
Kardeşim binlerce kişi düşük elo zor diyorsa youtuberların çoğu smurf probleminden bahsediyorsa vardır demi böyle birşey.

Hocam zaten bu olay böyle oyun beni de en başta gümüşte başlattı 4-5 ayda diamonda kadar çıktım diamond sonra da yücelik oldum bu tarz yüksek eloya çıkan adam bir zahmet düşük eloda rahat hesap kassın. Düşük eloda olan bir insanın çıkması çok basit bir şey değil.

Hocam arkadaş niye kendini kandırsın düşük elo böyle smurf oldugunuz için zaten milyon tane hesap kasmışsınız.

Yahu benim ilk FPS oyunum Valorant. Bronz 2'den geldim buraya. Benden ne gibi bir eksiğiniz olacak? Aimim öyle ahım şahım değil.

Kardeşim binlerce kişi düşük elo zor diyorsa YouTuber'ların çoğu smurf probleminden bahsediyorsa vardır değil mi böyle bir şey.

Ben smurf sorunu yok mu dedim? Her maç smurf gelecek hali yok. Bronz 2'den geldim buraya diyorum, daha hala smurf diyorsunuz. Yücelikte de Life game atanlar oluyor. Veya hile denk gelebiliyor. Ne yani bu çıkmaya engel mi? Başkaları nasıl çıkıyor? Elin kolun yok mu? Benden ne eksiğin var? Kendini bu kadar küçük görme.

Bronz gümüş bunlardan çıkmakta mesele yok zaten. Olay Plat'ta başlıyor. İyi kötü golddan da çıkarsın ama Plat apayrı bir dünya herşey var orada. 32 33 vurduğum oyunları kaybettim maça girdiğimde millet instalock atıp birbirine ana bacı sövmesin trollemesin diye dua ederek giriyordum. Gümüş ve altı için dediğiniz doğru ama sonraki ranklar takım işi karşıya da boş adam atmıyor karşı oynuyor bizim takım ne call veriyor ne info dinliyor bunlarla kazanılmaz.

Yahu benim ilk FPS oyunum Valorant. Bronz 2'den geldim buraya. Benden ne gibi bir eksiğiniz olacak? Aimim öyle ahım şahım değil.
Bak güzel arkadaşım şimdi sen 4 yıldır valorant oynuyorsun ve diyelim rankın olmuş immortal 2. Ve artık rank atlayamıyorsun yerinde sayıyorsun. Gidip yan hesap açıp onu kasıyorsun. Şimdi rakip yeni başlamış bronz veya demir. Gidip o adama yav ben böyle oynuyorum şöyle oynuyorum sizde oynayın güzel demeye hakkın yok. O adam belkide 1 hafta önce başladı.

Hocam zaten bu olay böyle oyun beni de en başta gümüşte başlattı 4-5 ayda diamonda kadar çıktım diamond sonra da yücelik oldum bu tarz yüksek eloya çıkan adam bir zahmet düşük eloda rahat hesap kassın. Düşük eloda olan bir insanın çıkması çok basit bir şey değil.

Düşük elodaki bir insan rank atlayamıyorsa iyi oynamıyordur. Gümüş birinin yücelik gibi oynadığını gördün mü? Hem oyun bilgisi hem de aim anlamında.

Düşük elodaki bir insan rank atlayamıyorsa iyi oynamıyordur. Gümüş birinin yücelik gibi oynadığını gördün mü? Hem oyun bilgisi hem de aim anlamında.
Yaw gardaşım rakibe adam gelmiş her maç bela atıyor adamı ekledim immortal dedi elom ben bu adama karşı nasıl oynayayım? Ben dengimle oynamıyorum ki kötü olayım. Bu şey gibi konya 3. lig takımını barcelona ile karşılaştırıp konya 3. lig takımına kardeşim siz kötüsünüz demek gibi birşey.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı