Valorant Gümüş elo Gümüş değil

Hocam diamond bataklık gibi bir yer ya tek bir sezonda 300 maç atıp çıkamamıştım yani LoL'deki zümrüt elo gibi bir yer her şekilde adam var bataklık gibi.

Diamond 1 ve 3'ün arasında çok fark var diamond 3'te adamlar daha dengeli geliyor ama diamond 1'de oynarken çok zorlandığımı söyleyebilirim.
Diamondda insanlar troll yapıyor genellikle ımmortal'a çıkamadıkları için onun dışında smürf adam pek görmüyorum.
İstanbul serverinde oynuyorsanız Frankfurt veya Paris girmenizi öneririm ben Paris serverined oynuyorum gerçekten düzgün insanlar geliyor.

Aynen hocam smurf pek yok ama insanlar ya trolluyor ya da acayip toxicler her maç bir kavga oluyor sadece küçük bir ınfo vermezseniz bile adamlar maçı trollemeye çalışıyor.

Aynen hocam smurf pek yok ama insanlar ya trolluyor ya da acayip toxicler her maç bir kavga oluyor sadece küçük bir ınfo vermezseniz bile adamlar maçı trollemeye çalışıyor.

Akşam saatleri girin hocam genellikle işten gelenler giriyor oyuna bu sayede toxiclik yapan pek olmuyor pazar günü çoluk çocuk doluyor.

Dia eloda yüceler kendini immo seviyesi görüp ego kasıyor yüce eloda immolar yeşil cüce diye dalga geçiyor o konuda değişen bir şey yok.

Sizin maça gelen adam da Life game atmış olabilir smurf biri %90 düellocu oynar ama smurfte olabilir tabii ki. Maalesef neredeyse hiç bir elo da ve oyunda düzeltilemeyen bir sorun.

İnan bana yapabileceğin en iyi şey oyunu bırakmak ben yeni hesap almıştım bronz ( main rankim plat) bir türlü bronzdan çıkaramadım benim immo Ark gitti altın yaptı bende oradan plat yaptım eğer düşük rankta kaldıysan sktr et kimse kendi elosunda değil zaten çok az oynayan var.

Yücelik 1'im alakası bile yok düşük elo daha kolay. Size öyle geliyor.
Kardeş billur mu geçiyon bizle adam 45 vurmuş diyorum gümüş elo diyorum hala daha basit diyorsun. Smurf olduğun için sana daha basit geliyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…