Zararı yokturBundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?
Kernel seviyesinde anti-cheat koruması hoşumuza gitmese de Riot tarafından sorun yaşatmaz.Bundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?
Bundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?
Bundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?
Kernelime kadar inen bir yazılıma neden güveneyim sırf bu yüzden oynamıyorum.
Kendileri paylaşmasa bile verilerinizi VS. yarın bir gün güvenlik açığından faydalanan bir korsan bilgisayarıma neler yapabilir belli olmaz. Belki zombi bilgisayara çevirecek PC'yi.
Yükleniyor şu an hepinize teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için çoğu kişi oynuyor ya inşallah sıkıntı olmaz diyorum iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.