Valorant güvenli hesap alma sitesi

Aha işte bu kadar basit. Mouse topuna basıp mouse'yi ekranın en azına çekip "okuduğunuz" için hesap satışında bir sorun olmayacağını falan sanıyorsunuz. Komiksiniz. Ben dediklerinize yarın da gülerim. Paket yapın seneye de güleyim.

Anlamadım. Ben hesap satışı yasaktır diyorum siz hesap satışında sorun olmayacağını sanıyorsunuz diyorsunuz.

Hesap satmak/almak yasak iken nasıl bir güvenilirlik bekliyorsunuz?

Anlamadım. Ben hesap satışı yasaktır diyorum siz hesap satışında sorun olmayacapını sanıyorsunuz diyorsunuz.
Hayır ben size bir şey demedim. Hesap satışını normalleştiren kişilere diyorum. Yoksa sizin gibi insanlar heryerde olsa hesap satışı yapan siteler olmaz. Teşekkürler yardımınız için.

Anlamadım. Ben hesap satışı yasaktır diyorum siz hesap satışında sorun olmayacağını sanıyorsunuz diyorsunuz.

Arkadaş sizden bahsetmiyor hocam. Hesap almaya çalışan arkadaştan bahsediyor.

Hayır ben size bir şey demedim. Hesap satışını normalleştiren kişilere diyorum. Yoksa sizin gibi insanlar heryerde olsa hesap satışı yapan siteler olmaz. Teşekkürler yardımınız için.

Arkadaş sizden bahsetmiyor hocam. Hesap almaya çalışan arkadaştan bahsediyor.
Benim mesajı alıntılayıp, - sız - siz eki kullanınca bana dedi sandım. Kusura bakmayın.

Orası benim hatam bu arada. Kusura bakmayın.
Sorun yok.

Ben bir hesap satmaktayım almak isterseniz kendi hesabım.
Mike tyson#3089

Herkesin hesap alım satımı yasaktır yazdığı konuda satış yapmaya çalışmak ironik. 600TL yatırdığım hesabı 300TL'ye satıyorum deyip güvenilirim demeniz daha da komik. Ne bileyim bari 600TL yatırdım 550'ye satıyorum filan de. WhatsApp'ın olması da güvenli olduğunuz anlamına gelmez. Sahte T.C. oluşturmak çok basit ve gerçekten kimliğinizi atsanız bile emin olun kimse siz dolandırdılktan sonra o bilgilerle gidip dava açmaya uğraşmaz illegal bir iş olduğu için, bunu bildiğinizden çok rahat davranıyorsunuz zaten. Tipik bir dolandırıcı örneği.
Ben bir hesap satmaktayım almak isterseniz kendi hesabım.
Mike tyson#3089
Konuda hesap almak satmak yasak diyoruz halen satmaya çalışıyorsunuz. Ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…