Valorant güvenli hesap alma sitesi

Belli ki yaşınız küçük, pek anlamıyorsunuz bu işlerden ne olur yorum yapmayın

Yarı fiyatına düşürdüğünüz hesabı satarken çok aceleci davranmanız pek güvenli gelmedi, kusura bakmayın.

Dolandırıcı olmayabilirsiniz, eyvallah. Ama hesap satışı yasak, bu bir gerçek. Birisi satın alacakmış gibi yapıp kolayca sizin ad soyadınızı alıp Riot'a şikayet edebilir.

İşte baştan bu cevabı verseydiniz bir şey demeyecektim sadece hakkımda böyle konuşulmasına üzüldüm.

Diyelim ki discord adresinizi verdiniz. Ben de discord kullanıcısı olarak size arkadaşlık isteği attım ve hesabının kullanıcı adını istedim. Ama şöyle bir durum var. İnternet tarayıcısında riot games'in bilet atma sekmesi açık . Siz hesap adını söylediğinizde benim oraya bu hesap satılacak lütfen gereken işlemleri yapın yazsam 2-3 güne yasaklama alırsın.

Yarı fiyatına düşürdüğünüz hesabı satarken çok aceleci davranmanız pek güvenli gelmedi, kusura bakmayın.

Adamın yarı fiyatına satma amacı ya paraya ihtiyacı olduğundandır ya da oyundan sıkılmıştır bırakmak istiyordur, Valorant'ta piyasa böyle, siz herkese dolandırıcı derseniz ileride başınız ağrır

Hocam Riot'da sizin bunu demenizi bekliyor, cidden bayağı küçük bir arkadaşımızsınız galiba, çok ilginç mesajlar atıyorsunuz

Dolandırıcı demedim, tipik bir dolandırıcı örneği dedim. Bu profile uyan kişilerin %99'u dolandırıcı oluyor maalesef. Kimse kimseye iftira atma hakkına sahip olamaz durduk yere zaten. Piyasa böyle dediğiniz şey ise illegal bir şey onu anlatmaya çalışıyorum başından beri.

Tamam madem anlamıyorum, yanlışlarımı düzelt ki "doğrusunu" bileyim.

Tamamdır anlatayım, öncelikle Riot HWID banı ya bug yaparsan, ya da hile kullanırsan atar, hesap satarsan Riot'un tek yapacağı şey bu hesabı kısıtlamak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…