Yardım etmeyin bozulsun PC'si.
Haklısın kardeşim saol desteğin için öldüreceklerdi beniYalnız adama gereksiz linç atıldı. Kaspersky falan filan de geç işte.![]()
Siz mantıken internete "Valorant hilesi" yazdınız, araştırdınız ve indirdiniz değil mi? İş orada bitti. Caz yapan sizsiniz.
Hocam tamam da bu kadar sövmenize gerek yoktu bence. Adam yapmıış bir hata, zamanında herkes hack felan yapmaya çalışmıştır.Hocam yine de bu forumda hileye yer yok!
Dediğim gibi format atmanızı tavsiye ederim. Bir virüs bulaştımı o sistemi kllanmaya korkarım açıkçası.İyi söyüyorsunda kardeşim ben sizden hile için yardım istemiyorumki hileden virüsünden kurtulmak için yardım istiyorum.
Hocam arkadaş araştırmamıştır araştırsa böyle olmazdı araştırmadan karşısına ilk çıkanı indirince maalesef bu oluyor. Arkadaşın akıllanmasını umut ederek çözüm vermeye bakıyorum.
Hocam yine de bu forumda hileye yer yok!
Yardım etmeyin bozulsun PC'si.
Hocam tamam da bu kadar sövmenize gerek yoktu bence. Adam yapmıış bir hata, zamanında herkes hack falan yapmaya çalışmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.