Valorant haksız cihaz (HWID) banı

İşletim sistemi
Windows 11

miruas

Centipat
RAM
Kingston Beast KF432C16BBK2/16TR 16GB (2x8) DDR4 3200Mhz CL16
Ekran kartı
ASUS Geforce RTX 4060 8GB OC
Anakart
ASUS Prime H610M-K D4
İşlemci
Intel i3 14. Nesil 14100F
Başlıkta belirttiğim gibi Valorant'tan haksız cihaz banı yedim.

Bilgisayarımı yeni aldığım zamanlarda ( yaklaşık üç ay önce) sadece belli başlı oyunları yüklemiştim. Bunlar: Counter-Strike, Genshin Impact ve Valorant. Ek olarak sadece Chrome ve Discord'u yükledim. Başka program yüklemeden 1 hafta olmadan 3. taraf uygulama kullanımından (hile) hem hesap hem cihaz banı yedim.

Valorant supporta birden fazla defa yazdım ama sadece kendi botları zaten bildiğim şeyleri söylüyor ve bundan yaklaşık 12 saat sonra da ticketım kapanıyordu. Bu dün attığım ticket için de geçerli.

Secure Boot açık, TPM 2.0 açık.

Hayır 1. el aldım.

Kullandığım hesapta 2FA açık ve başka arkadaşlarıma çok önceden vermiştim geri kullanmaya başlamadan yaklaşık 1ay önce parolayı sıfırlamıştım. Yaklaşık 10 maç oynamıştım dereceli derecesiz deathmatch karışık.

Arkadaşın açtıysa ve sen girdiysen senin bilgisayarın HWID bani yer. Diğer türlü eğer haksız bir ban varsa durmadan ticket at.

Oyunu 4 yıldır oynuyorum bir sürü 2. el parça değiştirdim hiçbir zaman haksız cihaz banı yemedim haksız ban diye bir şey yok bunu diyen herkesin altından bir şeyler çıkıyor.

iRacing'de 8-9 yıllık hesabım haksızca perma ban yedi kimseye de ulaşamadım tonla para dökmüştüm oyuna. Ne sunucularda ne de offline modda hile hurda yaptım birdenbire ban yedim. Fakat dediğiniz gibi çoğu ban haklı oluyor ama konu sahibi haksız yemiş olabilir.

IRacing'de 8-9 yıllık hesabım haksızca perma ban yedi kimseye de ulaşamadım tonla para dökmüştüm oyuna. Ne sunucularda ne de offline modda hile hurda yaptım birdenbire ban yedim. Fakat dediğiniz gibi çoğu ban haklı oluyor ama konu sahibi haksız yemiş olabilir.

IRacing'le Valorant'ın alakası nedir peki? Riot'un Vanguarda harcamış bilmem kaç milyon dolardan bahsediyoruz. Başka türden altyapılı oyunlarda haksız ban yemiş olmanız Valorant'ta da haksız ban yeme ihtimaliniz anlamına gelmiyor.

IRacing'le Valorant'ın alakası nedir peki? Riot'un vanguarda harcamış bilmem kaç milyon dolardan bahsediyoruz. Başka türden altyapılı oyunlarda haksız ban yemiş olmanız Valorant'ta da haksız ban yeme ihtimaliniz anlamına gelmiyor.

"Haksız ban diye bir şey yok bunu diyen herkesin altından bir şeyler çıkıyor." bu mesajınıza ithafen örnek verdim. iRacing profesonel bir simulasyon oyunudur ban sistemi insanlar tarafından kontrol ediliyor Vanguard gibi botlarla değil buna rağmen saçma şekilde ban yedim. Ban yiyen herkes hile açmıyor veya kurallara aykırı davranış sergilemiyor tutumunuz yanlış resmen konu sahibine alttan mesaj veriyorsunuz.

Oyunu 4 yıldır oynuyorum bir sürü 2. el parça değiştirdim hiçbir zaman haksız cihaz banı yemedim haksız ban diye bir şey yok bunu diyen herkesin altından bir şeyler çıkıyor.
isterseniz attığım ticketlara gelen cevapları atayım? hiçbir cevap yok soruyorum cevap verilmeden kapanıyor mail attım cevap yok. vanguard eskiden biraz daha iyiydi ama bu son senelerde iyice bozdu bu bir gerçek. birkaç esporcu, yayıncı bile bu vanguard saçmalığından ban yedi sırf ünleri var diye riot support ilgilendi. maçlarda 15üstü vuramayan adamdan hile mi olur?

Arkadaşın açtıysa ve sen girdiysen senin bilgisayarın HWID bani yer. Diğer türlü eğer haksız bir ban varsa durmadan ticket at.
hocam arkadaşımın açtığı ihtimalini elemeyi söylemek için yaklaşık 10 maç oynadım dedim. normalde bu tip olsaydı yeni cihazdan oynanılan maç sonrası ban atılıyor diye biliyorum (piyasadaki hile ile rank kasıp hesabı satıldıktan sonra banlamak için falan). yanlış hatırlamıyorsam 5 gün boyunca oynadım (her gün 1,2 maç) ikindi vakti 15-16 gibi arkadaşımla girmek isteyince banlandığımı gördüm

İsterseniz attığım ticketlara gelen cevapları atayım? Hiçbir cevap yok soruyorum cevap verilmeden kapanıyor mail attım cevap yok. Vanguard eskiden biraz daha iyiydi ama bu son senelerde iyice bozdu bu bir gerçek. Birkaç esporcu, yayıncı bile bu Vanguard saçmalığından ban yedi sırf ünleri var diye Riot Support ilgilendi. Maçlarda 15üstü vuramayan adamdan hile mi olur?

Pinginin dalgalanmasından bile ban yiyebilirsin büyük ihtimalle oto atılmıştır.

Oto atıldı diye düşünüyorum ben de. Pingim aslında çok nadir dalgalı olur (genelde 7-20 arasında oluyor) artık arkada açık olan Discord yüzünden mi attılar bilemiyorum. Onu bile söylemiyorlar.

Biriside LoL'den ban yedim diye konu açmış sanırım Vanguard'ın saçmalıkları. Adınıza üzüldüm zorlamaya devam edin ticket atın sürekli.

Başlıkta belirttiğim gibi Valorant'tan haksız cihaz banı yedim.

Bilgisayarımı yeni aldığım zamanlarda ( yaklaşık üç ay önce) sadece belli başlı oyunları yüklemiştim. Bunlar: Counter-Strike, Genshin Impact ve Valorant. Ek olarak sadece Chrome ve Discord'u yükledim. Başka program yüklemeden 1 hafta olmadan 3. taraf uygulama kullanımından (hile) hem hesap hem cihaz banı yedim.

Valorant supporta birden fazla defa yazdım ama sadece kendi botları zaten bildiğim şeyleri söylüyor ve bundan yaklaşık 12 saat sonra da ticketım kapanıyordu. Bu dün attığım ticket için de geçerli.

Secure Boot açık, TPM 2.0 açık.

Hesap gitti banlar 3 ay sonra açılıyor ilk SE makro falan ya da crack oyun varsa ondan da atıyor.

Hesap gitti banlar 3 ay sonra açılıyor ilk SE makro falan ya da crack oyun varsa ondan da atıyor.
Eğer cihaz banları 3 ay sonra açılıyorsa şuan oynayabiliyor olmalıyım değil mi? Bu arada belirttiklerim dışında program olarak sıradışı şeyler yüklemedim. driverlar ve armoury crate sayılmıyordur diye düşünüyorum

@FutureLight
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Thedra gibi bir ünlü oyuncuda da aynı durum yaşandı. Yayıncı olduğu için riot support gerçekten onla ilgilendi. "Haksız ban diye bir durum yok" algısı tamamen yanlış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı