Valorant haksız donanım banı

Hocam galiba anlayamıyorsunuz? Yapıldı sistem. Kötü tarafları 3. parti her yazılımı hile olarak algılaması. Manuel banda bir sıkıntı yok zaten.

Dikkatli okuyun 3. parti her yazılımı hile olarak algılıyor dediniz.

3. parti her yazılımı hile olarak algılaması. Manuel banda bir sıkıntı yok zaten.
Hocam bence tartışmayı uzatmayalım en iyisi Zulanın anti hilesi xd
Galiba anlamadınız? Her 3. parti yazılımı algılıyor ama herkese atıyor demedim.
Sizin için Riot a ticket atacağım cevabı buraya yazarım acaba gerçekten 3. parti yazılımlara ban atıyor mu merak ettim doğrusu bence atmıyor.

Galiba anlamadınız? Her 3. parti yazılımı algılıyor ama herkese atıyor demedim.
İnternette Senpai.gg reklamını görmüştüm yararlıdır dedim indirdim herhalde ona ban attı ama programı kullanıp ban yemeyen arkadaşım var.

İnternette Senpai.gg reklamını görmüştüm yararlıdır dedim indirdim herhalde ona ban attı ama programı kullanıp ban yemeyen arkadaşım var.
Benim arkadaşım da G-Hub'dan yemişti ama ben yemedim. Tuhaf bir sistemi var.

Hocam gerçekten haksız ban yediğinize inanıyorsanız ki bu sistemin elbet hata payı bulunur olabilir gidin desteğe yazın yardımcı olurlar en azından gerçekten haksız mı ban yediniz yoksa banınızın sebebi başka bir şey mi öğrenirsiniz.
Anlaşabildiğimize sevindim hocam görüşürüz.

Ha bu arada anlaştığımız falan yok tam okumamışsınız herhalde hala Vanguard'ın 3. parti her yazılıma ban atacak kadar salak bir uygulama olmadığını düşünüyorum.
Benim arkadaşım da G HUB'dan yemişti ama ben yemedim. Tuhaf bir sistemi var.

G HUB kullanarak makro atar ise faresine ve bu makroyu oyunda kullanırsa banlanır normaldir. Bende de Logitech G300 s var uygulaması da duruyor ETS de falan makro atadım ancak hala banlayan olmadı

Son düzenleme:
Riot, durduk yere kimseyi banlamaz. İsterseniz ticket açın, belki başka oyun için macro ayarlamışsınızdır ayarı silmeyince de Valorant hile olarak algılamıştır.

Valorant oynarken arkada bu program acikti dobanim ban yedin. Ticket atiyoeum ana herkese otomatik mesaj atiyorlar. Bunoyunun ticket cevap verenleri hiç iyi degiller.

Dosya Ekleri

• IMG_20210515_120102.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…