Valorant haksız yere hileden yasakladı

Bioxin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bugün hesabıma girmeye çalıştığımda hileyi kullandığım için ban yediğimi söyleyen bir bildirim aldım fakat ben hiçbir şekilde hile kullanmadım. Hesaba da bir miktar para yatırmıştım bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (76).png
    Ekran Görüntüsü (76).png
    797,9 KB · Görüntüleme: 141
Bi bitmedi bu vakalarda ya. Ticket atın. Size yasaklandığınızı, şu süre sonra girebileceğinizi, banlanan hesap ve o bilgisyara girilen diğer hesaplara giremeyeceğinizi söyleyecektir. Yapacak birşeyiniz yok. Profesyonel olmadığınız için tekrardan kapsamlı inceleme yapmayacaklardır size. Blitz sitesinden indirdiyseniz yasaklı bir uygulama değil. Para yatırdığınız söylemişsiniz. Banınız bitince yatırdığınız paraları yeni hesabıma alabilir miyim? Şeklinde ticket atarsanız yüksek ihtimalle para sorununu çözersiniz. Ne kadar hile kullanmadım desenizde artık kimseye inandırıcı gelmiyor. O kadar çok gördük ki. 2 haftada gümüşten immoya çıkmış. %98 hs oranı var. Hile kesinlikle indirmedim diyor.

Bir bitmedi bu vakalarda ya. Ticket atın. Size yasaklandığınızı, şu süre sonra girebileceğinizi, banlanan hesap ve o bilgisyara girilen diğer hesaplara giremeyeceğinizi söyleyecektir. Yapacak birşeyiniz yok. Profesyonel olmadığınız için tekrardan kapsamlı inceleme yapmayacaklardır size. Blitz sitesinden indirdiyseniz yasaklı bir uygulama değil. Para yatırdığınız söylemişsiniz. Banınız bitince yatırdığınız paraları yeni hesabıma alabilir miyim? Şeklinde ticket atarsanız yüksek ihtimalle para sorununu çözersiniz. Ne kadar hile kullanmadım desenizde artık kimseye inandırıcı gelmiyor. O kadar çok gördük ki. 2 haftada gümüşten immoya çıkmış. %98 HS oranı var. Hile kesinlikle indirmedim diyor.

Hocam para yatırdığımız hesaptaki paraları yeni hesaba nasıl alıyoruz? Skin alınmışsa o skini başka hesabamı aktarıyorlar.

Durumu anlatan tıcket atın. Açma ihtimalleri var ama zor bir ihtimal.
attım 3 gün içerisinde inceleyeceklerini söylediler

Bi bitmedi bu vakalarda ya. Ticket atın. Size yasaklandığınızı, şu süre sonra girebileceğinizi, banlanan hesap ve o bilgisyara girilen diğer hesaplara giremeyeceğinizi söyleyecektir. Yapacak birşeyiniz yok. Profesyonel olmadığınız için tekrardan kapsamlı inceleme yapmayacaklardır size. Blitz sitesinden indirdiyseniz yasaklı bir uygulama değil. Para yatırdığınız söylemişsiniz. Banınız bitince yatırdığınız paraları yeni hesabıma alabilir miyim? Şeklinde ticket atarsanız yüksek ihtimalle para sorununu çözersiniz. Ne kadar hile kullanmadım desenizde artık kimseye inandırıcı gelmiyor. O kadar çok gördük ki. 2 haftada gümüşten immoya çıkmış. %98 hs oranı var. Hile kesinlikle indirmedim diyor.
rankım o kadar yüksek değil son maçlarıma baktığınız zaman hile kullanmadığım anlaşılır zaten neden ban attıklarını hala anlamış değilim oyun ismim:(BİOXİN#shaco)

Yüksek ihtimalle skinlerinizi, puanlarınızı aynen iade ederler. Vpye çevireceklerini sanmam. Ticket atarken oradan konu seçiyorsunuz. Eğer bulamazsanız diğer deyip olayı anlatabilirsiniz.

Yatırdığım miktar da az bir miktar değil hesabı kurtaramazsam skinleri kurtarayım bari.

Haksız yere banlanma olayını artık bir kenara bırakalım. Bir oyun, durduk yere neden oyuncularını banlasın ki? Size de hiç mantıklı geliyor mu? İllaki Valorant'ta hile kullanmanıza gerek yok, Vanguard arkada açıkken farklı oyunda hile yaptıysanız ya da hile programı kullandıysanız bu da yasak ve Vanguard affetmiyor, yapacak bir şey yok. Oyunlarda hile kullanmayın.

Haksız yere banlanma olayını artık bir kenara bırakalım. Bir oyun, durduk yere neden oyuncularını banlasın ki? Size de hiç mantıklı geliyor mu? İllaki Valorant'ta hile kullanmanıza gerek yok, Vanguard arkada açıkken farklı oyunda hile yaptıysanız ya da hile programı kullandıysanız bu da yasak ve Vanguard affetmiyor, yapacak bir şey yok. Oyunlarda hile kullanmayın.

Valorant haricinde bir oyuna girmiyorum ve bu yüzden başka oyunlarda hile kullanma gibi bir olasaılığ yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı