Valorant haksız yere hileden yasakladı

İade yapmazlar da arkadaşın muhtemelen yalan söylüyor. Durduk yere ban atacak değiller ya :D Bundan sonra hesabınızı kimseye vermezsiniz, yapacak bir şey yok.
3. parti yazılımı kimin bilgisayarında ve ne zaman tespit ettiklerini söyleseler arkadaşımın yalan mı doğruyu mu söylediğini anlıcam ama bilgi vermiyolar

Bunu yapma zorunlulukları yok. Kaldı ki hile kullanmadığınızı belirtiyorsunuz, hileyi ben kullanmadım ya :D Arkadaşınız kullanmış işte. Bundan sonra kimseye kolay kolay güvenmezsiniz artık, yapacak bir şey yok. O hesabın banı açılmaz, iade de yapmazlar. Hesaba kaç TL yatırdıysanız, üstüne soğuk bir bardak su için. Bu anlatışınıza göre hesaba yüklü miktarda para yatırmışsınız gibi gözüküyor. Siz en iyisi bir damacana için, anca keser.

Bunu yapma zorunlulukları yok. Kaldı ki hile kullanmadığınızı belirtiyorsunuz, hileyi ben kullanmadım ya :D Arkadaşınız kullanmış işte. Bundan sonra kimseye kolay kolay güvenmezsiniz artık, yapacak bir şey yok. O hesabın banı açılmaz, iade de yapmazlar. Hesaba kaç TL yatırdıysanız, üstüne soğuk bir bardak su için. Bu anlatışınıza göre hesaba yüklü miktarda para yatırmışsınız gibi gözüküyor. Siz en iyisi bir damacana için, anca keser.
:) bir damacana kesmez hocam bi 10 tane falan lazım

Hesaba kaç TL para yatırdınız? Siz öyle deyince bir merak ettim.

Riot Games böyle hatalar yapmaz. Ban yediysen hak etmişsindir. Eğer gerçekten kullanmadıysan açıyorlar zaten. Yüksek ihtimal hileyi arkadaşın açtı ve kızarsın diye sana söylemiyor. Şu oyun hesaplarınızı babanız olsa bile kimseye vermeyin. Hesap paylaşımı ise ayriyetten yasak zaten.

Hesaba kaç TL para yatırdınız? Siz öyle deyince bir merak ettim.
o yorum işin biraz gırgırı hocam 2000 tl yatırdım hesaba

Riot Games böyle hatalar yapmaz. Ban yediysen hak etmişsindir. Eğer gerçekten kullanmadıysan açıyorlar zaten. Yüksek ihtimal hileyi arkadaşın açtı ve kızarsın diye sana söylemiyor. Şu oyun hesaplarınızı babanız olsa bile kimseye vermeyin. Hesap paylaşımı ise ayriyetten yasak zaten.
o arkadaşımın rankı yüksek ve şimdiye kadar hiç ban yemedi onun bilgisayarında varsa böyle birşey onun da ban yemesi gerekmez mi

@Bioxin 2000 TL'de gerçekten az para değilmiş, geçmiş olsun. Yoruma gırgır diyorsunuz da durduk yere 2 bin TL paranız gitmiş. 10 damacana su içseniz anca keser ve size verebileceğim en iyi tavsiye şu olur ki hiçbir Online oyuna bu kadar para yatırmayın. Hesaba ne kadar para yatırdığınız fark etmiyor, çoğu oyunun kullanıcı sözleşmesine göre hesap size ait olmuyor zaten. Oyundaki tüm hesaplar ilgili oyuna ait oluyor ve hiçbir şekilde hak talep edilemiyor. Bu da genellikle okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmesinde açık bir şekilde yazıyor.

hiçbir şekilde kullanmadım fakat dün gece blitz adlı uygulamayı indirmiştim
Aynısını ben de yaşadım. Blitz yüklüydü ve arkadaşla vs atarken yalan vuruşla kafadan vurdum direkt oyun bitti ve ban yemiştim. Hemen ticket açtım ve 1 gün içinde düzelttiler sorunumu.

Aynısını ben de yaşadım. Blitz yüklüydü ve arkadaşla vs atarken yalan vuruşla kafadan vurdum direkt oyun bitti ve ban yemiştim. Hemen ticket açtım ve 1 gün içinde düzelttiler sorunumu.
bende ilk başta blitz yüzünden olduğunu düşündüm fakat birdaha incelediler ve banın doğru karar olduğunu söylediler blitz yüzünden değil gibi

o yorum işin biraz gırgırı hocam 2000 tl yatırdım hesaba

o arkadaşımın rankı yüksek ve şimdiye kadar hiç ban yemedi onun bilgisayarında varsa böyle birşey onun da ban yemesi gerekmez mi
Vanguard geliştiricisi olmadığım için bilemem fakat kimin ne yapacağı belli olmaz. Hesabı babana bile versen bir bakmışsın 2 gün sonra hesap ban yemiş. Bu devirde kimsenin sağı solu belli olmaz. Dikkat edin bir dahakine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı