Valorant haksız yere hileden yasakladı

Biraz anlama kıtlığınız var sanırım. Konuyu burada terk ediyorum ve tüm yazılanları teker teker anlayarak okumanızı bekliyorum. İyi forumlar.
dediklerinizi anladım hocam merak etmeyin iyi forumlar

Biraz anlama kıtlığınız var sanırım. Konuyu burada terk ediyorum ve tüm yazılanları teker teker anlayarak okumanızı bekliyorum. İyi forumlar.
önceki yorumdan önce anlamıştım zaten dediklerinizi yanlışıkla attım yorumu

dediklerinizi anladım hocam merak etmeyin iyi forumlar

önceki yorumdan önce anlamıştım zaten dediklerinizi yanlışıkla attım yorumu
yazdığım şey de silinmediğinden dolayı yapacak bişeyim kalmadı

açmışsa neden o banlanmadı hocam
Hocam herhalde anlamıyorsunuz. Spoofer sayesinde HWID (donanım) banını açtırabilir. Arkadaşınız madem çok güvenilir, hilesiz yüksek ranklara çıktı, hesabı başkasına verip o kişinin hile açma olasılığı var. Kaç kere daha bunu yazmam gerekiyor?

Böyle bir konuya 7 sayfa mesaj yazmışız. Hala anlamadıysanız bir sıkıntı var demektir.

Hocam herhalde anlamıyorsunuz. Spoofer sayesinde HWID (donanım) banını açtırabilir. Arkadaşınız madem çok güvenilir, hilesiz yüksek ranklara çıktı, hesabı başkasına verip o kişinin hile açma olasılığı var. Kaç kere daha bunu yazmam gerekiyor?

Böyle bir konuya 7 sayfa mesaj yazmışız. Hala anlamadıysanız bir sıkıntı var demektir.

Hocam ilk baştan beri anladım sizi benim anlamadığım böyle bir şey olmuşsa riotunun bana bunu söylememesi.Tam olarak bilgi vermiyorlar bu yüzden de benim kafam da bir kuşku olusuyor belki baska bir şey yüzünden ban yemişimdir diye.kendi mi de buna inandırmaya calısıyorum bu yüzden

@Bioxin dua et ki direk Riot hesabını banlatmamışlar. Hem hesap paylaşımı yapmışsın, hem de gidip hesabında hile açılmış. Daha hesap paylaşımı yapılmaması gerektiğini bilmeyenler gelip hileden banlandım ya diye konu açıp duruyor. Riot hesap paylaşımı ve hilede direk banlıyor hiç uğraşma, gitti o hesabın.

@Bioxin dua et ki direk Riot hesabını banlatmamışlar. Hem hesap paylaşımı yapmışsın, hem de gidip hesabında hile açılmış. Daha hesap paylaşımı yapılmaması gerektiğini bilmeyenler gelip hileden banlandım ya diye konu açıp duruyor. Riot hesap paylaşımı ve hilede direk banlıyor hiç uğraşma, gitti o hesabın.

Doğru söylüyorsunuz hocam ben hatayı hesabımı baskalarına vererek yaptım hatalıyım yapacak bir şey yok konuya mesaj yazıp ilgilenmeye çalışan herkese teşekkür ederim.

Oraya da yatırdıktan sonra ban yerim kesin oyunlara para yatırmaya tövbe ettim artık.

Siz yine iyisiniz CS:GO'da bir tane adam en iyi AWP çöl hidrası'na sahipti ve hile açıyordu ban yedimi bilmiyorum bir de bir tane adam vardı 1.000.000 milyon dolarlık envanteriyle VAC ban yemişti(banı açıldı çinlilerin oynadığı bir tane program varmış milleti banlatıyormuş ondan dolayı hatalı ban yemiş sanırım.)

Bugün oyuna girdiğimde banımın kalktığını gördüm yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı