Valorant haksız yere yenen ban

Ticket atarsanız cevap veriyorlar bende antivirüs yazılımından yemiştim cezamı kaldırıp özür dilediler.

Evet hile kullananlara IP ve Mac ban atıyorlar.

Yok oyuna bile girmiyordum 2 3 aydır ban yemiştim cevap bile vermediler ticketime.

Başka bir hesaptan ban yemiş hesabınızın Riot ID'sini vererek ticket atın.

Saçma bir şekilde ban yiyen ben bunu sevmedi.Windows 11 hile bile olduğunu sanmam ama ban yedim

Ban daha bitmesine 2-3 saat kala oyuna girdiğim için ban yemişim.

Arkadaşlar ilk başta haksız banı nasıl yedin diğer sorsaydınız keşke arka planda çalışan program yüzünden 3.parti ban yedim.

Arkadaşlar ilk başta haksız banı nasıl yedin diğer sorsaydınız keşke arka planda çalışan program yüzünden 3.parti ban yedim.
Nasıl oluyorsa herkes haksız ban yiyor.

Riot Games hiç uğraşmıyor her şeyi hile sanan bir yazılım yapıp ban sistemiyle ilgilenmeyi bırakmışlar resmen insanların %60'ı haksız yere ban yiyor.

Son düzenleme:
Bilgisayarınızda 3. parti uygulama bulundurmaktan ban yemek haksız ban yemek değildir. Hile açabilirsiniz, güven yüzdeniz diplerde.

3.parti ban yedim arka planda çalışan bir uygulama yüzünden tekrar ban yememin sebebi banımın kalkmasına 2-3 saat kala oyuna girmişim.

Bilgisayarınızda 3. parti uygulama bulundurmaktan ban yemek haksız ban yemek değildir. Hile açabilirsiniz, güven yüzdeniz diplerde.

Ekran kaydı uygulaması yüzünden ban yedim o sırada YouTube kanalıma video çekiyordum ben nereden bileyim 3.parti olduğunu.

Haksız ban falan değil ban yediğiniz halde yeni hesap açıp girmişsiniz ayrıca mouse yazılımınız falan da olabilir ban yemenize sebep olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…