Valorant haksız yere yenen ban

Haksız ban falan değil ban yediğiniz halde yeni hesap açıp girmişsiniz ayrıca mouse yazılımınız falan da olabilir ban yemenize sebep olan.
abicim önceki mesajları okumadınmı bak banım açıldı sandım ama 2-3 saat kalmış banımın açılmasına orda süreyi belirtmemişler
Abicim önceki mesajları okumadın mı bak banım açıldı sandım ama 2-3 saat kalmış banımın açılmasına orada süreyi belirtmemişler.

Bu foruma konu açan herkes nedense haksız ban yiyor anlamadım ben neden yemiyorum.

Dostum sen harbiden ya aşırı senaryo yazıyorsun ya da bizi aptal sanıyorsun ben neredeyse günün 10 saati video çekiyorum ben neden yemiyorum bahaneye bak ekran kaydı uygulamasıyla ban yemişim diyor

Aynı şekilde bende kapalı betadan beri oynadığım, para yatırdığım, elmas 2 hesabımda haksız ban yedim. Burda ki çoğu insan yargısız infaz yapıyor bir gram bilgiye sahip olmadan. Bende de 3. parti dosya demişti googledan hile ile ilgili aratma bile yapmamama rağmen. Artı olarak 3 ay anakart banı attılar 1 ayı kaldı. Boşuna riot a ticket falan atmayın otomatik cevap veriyorlar tekrar tekrar ticket atarsanız attığınız ticketlar silinecektir. Ben 2015 den beri formatsız kullanıyordum bilgisayarı belki zararlı bir yazılımı 3. parti dosya olarak algılayıp ban yemişimdir. Şimdi format attım 1 ay sonra yeni hesap açıcam artık yapacak birşeyim yok. Tavsiyem sende format at eğer benim gibi hile kullanmadan ban yediysen tekrardan ban yemen muhtemeldir. Format atmadan oyuna girme. Vanguard gerçekten çok saçma çalışıyor bu forumdakiler şunu öğrensin artık.

3. parti yazılımlar sadece hile değildir. Bir türlü anlamadınız.

Dostum sen harbiden ya aşırı senaryo yazıyorsun ya da bizi aptal sanıyorsun ben neredeyse günün 10 saati video çekiyorum ben neden yemiyorum bahaneye bak ekran kaydı uygulamasıyla ban yemişim diyor
kayıt uygulaması zaten virüs olarak algılanıyor

Kardeşim sen VAC ban yiyince de konu açmıştın?
Konu linki bu arkadaşlar. Konunun devamında ise bize maç demosu yolluyor biz maç demosunu izliyoruz ve hile olduğu kanıtlanıyor. Ayrıca hesabındaki VAC ban da hala kaldırılmadı duruyor. Sözde "haksız ban". Valorant'ta da haksız ban yemiş. Ne tesadüf.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210809-115401_Chrome.png
    188,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…