Valorant hangi ajanı seçmeliyim?

hando

Hectopat
Merhabalar Valorant oynarken ilk karakter açma hakkımı Raze olarak kullandım. İkinci açma hakkım olsa hangisini açmalıyım? Yeni gelen Reyna karakterini düşünüyorum. Sizden gelen önerilere bakarak en çok yazılanı alırım. Önerilerinizi bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Valorant oynarken ilk karakter açma hakkımı raze olarak kullandım. İkinci açma hakkım olsa hangisini açmalıyım? Yeni gelen reyna karakterini düşünüyorum. Sizden gelen önerilere bakarak en çok yazılanı alırım. Önerilerinizi bekliyorum :)

Kesinlikle Viper oyunu kapalı betasında oynamamıştım ve ilk olarak raze açtım razeden memnunum ikinci olarak Omen açtım hiç memnun değilim tamamen bilgisizliğimden Viper sonrasında ise reyna öneririm.

Kesinlikle Viper oyunu kapalı betasında oynamamıştım ve ilk olarak Raze açtım Raze'den memnunum ikinci olarak Omen açtım hiç memnun değilim tamamen bilgisizliğimden Viper sonrasında ise Reyna öneririm.

Kesinlikle çok kötü Omen ben de açtım moralim bozuk şu an. Raze ve Viper açsam diyordum şimdi ileride belki yeni hesap açar onda yaparım bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı