Valorant hangi hesap alınmalı?

Olayın sadece kişisel boyutunu geçelim. Riot Games zaten bu olayı illegal olarak tanımlıyor. Yani arkadaşın en dalgın anında bunu belli etmesi, arkadaşa sorun oluşturabilir. Bizde bu riski göz önünde koyarak alma diyoruz. Burası özgür bir platform, herkes kendi istediğini ahlak ve saygı kuralları çerçevesinde paylaşabilir. Ayrıca ne için yazıp ne için yazmadığımızı sorgulamak size düşmez. İyi günler.
Ben sorgulamıyorum adam soru sorumuş. Sen boşa yazmış oluyorsun önce bir şey öner sonra fikrini beyan et anlata bilmişimdir büyük ihtimal.
 
Vallahi hocam daha önce 7TL'ye almıştım gerçekten hesap geldi.

Ben gelmez demiyorum ki hocam, fazla oynayamazsınız 1-2 haftaya patlaması muhtemel diyorum. Ayrıca yaptığınız şey farkedilirse illegal işlemden sizinde oyundan uzaklaştırılıp başka bir hesapla dahi olsa oyuna kalıcı olarak girememe ihtimaliniz var.
 
Hesap satın almak illegal.
Yukarıda hocam belirtmiş illegal bir olay. Buna artı olarak verdiğin para yanabilir
İyi günler.
Evet diğer arkadaşlarında dediği gibi. Hesap satın almak illegal bir olay.
Fiyatlarını ve satıcı garantisi durumlarını da yazsaydınız iyi olurdu. Valorant hesapları kolayca geri alınabiliyor çünkü.
Hesabı aldım. Anomali set + anomali bıçak ve asil vandal var. Hesapta kimse yok. 15tl fiyata aldım.
 
Hesabı aldım. Anomali set + anomali bıçak ve asil vandal var. Hesapta kimse yok. 15tl fiyata aldım.
O hesap gidicidir yüksek ihtimal. Çok düşük fiyat normal değil. 5-6 kez satılmıştır.
 
Valorant hesabı alınmamalı kolay bir şekilde tekrar geri alınabiliyor deneyimleyerek yazıyorum. Alacaksan güvenilir bir satıcıdan almanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı