Sabahtan beri oyundan ha bire atılıyorum ve Valorant hata kodu 3 diyor. Sesli sohbete de katılamıyorum. Ne başkalarını duyuyorum ne de başkaları beni duyuyor. Valorant'ın kendi sitesinde bile bu kod yok.
Sabahtan beri oyundan ha bire atılıyorum ve Valorant hata kodu 3 diyor. Sesli sohbete de katılamıyorum. Ne başkalarını duyuyorum ne de başkaları beni duyuyor. Valorant'ın kendi sitesinde bile bu kod yok.
Kesinlikle, aslında mantıksal olarak oyuna girmeye çalıştığında hesabın hala oyunda gözüküyor ve sen her girdiğinde diğer IP'i oyundan attırıyorsun ve bu döngü olarak devam ediyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak ve ya dns chunk temizlemek güzel bir yöntem.
Kesinlikle, aslında mantıksal olarak oyuna girmeye çalıştığında hesabın hala oyunda gözüküyor ve sen her girdiğinde diğer IP'i oyundan attırıyorsun ve bu döngü olarak devam ediyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak ve ya dns chunk temizlemek güzel bir yöntem.
Kesinlikle, aslında mantıksal olarak oyuna girmeye çalıştığında hesabın hala oyunda gözüküyor ve sen her girdiğinde diğer IP'i oyundan attırıyorsun ve bu döngü olarak devam ediyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak veya DNS chunk temizlemek güzel bir yöntem.
O tik işaretli değişmiş zaten. Ve daha önceden de bir sorun yaşamıştım. Oyunu yönetici olarak çalıştırmazsam açılmıyor.
Sesli sohbete bağlanamamamın sebebi ayarlardan takım ve grup sohbetini kapa ayarının birdenbire açılmasındanmış. Şimdi tek sorun oyundan atması.