Valorant hata kodu: 31

Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
112
Bugün her gün yaptığım gibi oyunu açtım ve hesap ID ve şifremi girdim başta internet ayarları vb. gibi sorun verdi oyun başlamadı onu resetledim oyun başladı ve ardından hata kodu 31'i aldım. İstemciyi yeniden başlatmak, Vanguard'ı silip yüklemek, Valorant'ı silip yüklemek veya bilgisayarı yeniden başlatmak gibi şeyleri denedim ama maalesef çözüm olmadı. Çözümü araştırmama rağmen pek elle tutulur bir şey bulamadım (yaptıklarım dışında)
Extra olarak bunu almaya başladım:

1599854719513.png
 
Riot'un sitesinde o kod çıkınca bilgisayarı veya istemciyi yeniden başlat diyordu. Eğer olmuyorsa diyecek başka cevabım yok.

Şimdi de hata kodu 39 alıyorum. Sitede hata kodu 39 yok. Her şey çok saçma.
Ve yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler ama söyledikleri şeyler genellikle işe yaramıyor :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bu sabahtan beri bende aynı şekilde sorun yaşıyorum fakat ben de düzeltemedim, dışarı çıktım geldim oyun açıldı. 2 el oynadım en son oyunda sohbeti kapattı ve oyun bittikten sonra bağlantı hatası diyerek beni oyundan attım. Şu an 1 saattir uğraşmama rağmen sorunu çözemiyorum. VPN araştırdım fakat hepsi ücretli VPN bulduysanız yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de mevcut aynı sorun. Dün gece bir şey yoktu bu gece illallah ettirdi. Superonline'da bir sıkıntı mı var anlamış değilim.
 

Geri
Yukarı