Valorant hata kodu: 31

Bugün her gün yaptığım gibi oyunu açtım ve hesap ID ve şifremi girdim başta internet ayarları vb. gibi sorun verdi oyun başlamadı onu resetledim oyun başladı ve ardından hata kodu 31'i aldım. İstemciyi yeniden başlatmak, Vanguard'ı silip yüklemek, Valorant'ı silip yüklemek veya bilgisayarı yeniden başlatmak gibi şeyleri denedim ama maalesef çözüm olmadı. Çözümü araştırmama rağmen pek elle tutulur bir şey bulamadım (yaptıklarım dışında)
Extra olarak bunu almaya başladım:

1599854719513.png

Aynı hata bende de oluyor sabahtan beri izlemediğim video yapmadığım çözüm yolu kalmadı. Hesap giriş yerine atıyor ve lor arka planı gözüküyor sonra bilgilerimi yazınca da VPN bağlantınızı kontrol edin diyor. Valorant'ı kapatıp tekrar açıyorum bu sefer arka planda Valorant Hero'ları gözüküyor ama bilgileri yazarken bir anda Valorant istemcisi siyah oluyor ve zaman Asım'ı diyor 5dk bekledikten sonra Valorant'ı açıyor ve hata 29, 31 vs. Yazıyor. En son bilgisayarı kırıp atacaktım hala düzelmedi.
Kablonet mi kullanıyorsunuz?

Ben Kablonet kullanıyorum. İnternete reset attım, oyunu tekrar yükledim ama hala devam ediyor. Bence Valorant sunucularıyla alakalı bir sorun.
Müşteri hizmetleriyle görüşeceğiz yani anladım. Super Online kullananlarda bildirmişlerdir kesin. Yinede aramak lazım. Teşekkürler.

Super Online ile bir alakası yok ben Kablonet kullanıyorum bende de hata veriyor.

Vay be bir ton mesaj atılmış.
Ben Kablonet kullanıyorum ve sorun hala devam ediyor dün akşama kadar hiçbir şey yoktu bir anda oldu saçma sapan farklı farklı hata kodları alıyorum ben Riot'a ticket attım bir çözüm bulamadığım için.
Bir de extra olarak denemelerimden bazılarında ID ve password yazmadan oyuna giriş yapma gibi saçmalıklar da oldu.

Vay be bir ton mesaj atılmış.
Ben Kablonet kullanıyorum ve sorun hala devam ediyor dün akşama kadar hiçbir şey yoktu bir anda oldu saçma sapan farklı farklı hata kodları alıyorum ben Riot'a ticket attım bir çözüm bulamadığım için.
Bir de extra olarak denemelerimden bazılarında ID ve password yazmadan oyuna giriş yapma gibi saçmalıklar da oldu.

Aynıları bende de oldu.

Aynı hatayı bende alıyorum. Önce Riot'a ticket attım yukarıdaki arkadaşa yapılan aynı dönüş yapıldı. VPN'ler paralı mobil veriden sıkıntısız oynuyorum fakat ping farkı oluyor.
Superbox kullanıyorum Turkcell'i aradım fakat 15 dakika beklettikten sonra hiçbir işe yaramadan internetinizde sorun yok deyip kapattılar. Kısaca mobil internet paketiniz varsa oradan oynayın ayrıca bu sorunun acilen çözülmesi lazım.

Ben, verilen çözüm önerisini hiç beğenmedim. VPN ile internet gücü yerlere düşüyor, mobil veri herkesin yok ve kullanmak zorunda da değil. Ben mesajı gördükten sonra, girdim destek hattını puanladım, 3 yıldız verdim düşüncelerimide böyle açıkladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı