Çözüldü Valorant hata kodu 43

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Grav1TY

Decapat
Aylardır oynuyorum bir sorun yoktu, dün de oynadığımda sorunsuz oynamıştım. Bugün oyunu açtığımda böyle bir hata çıktı ve Riot istemcisini yeniden başlatın diye bir not yazıyordu. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.
Bu hatanın meydana geldiği gün çözümü bu şekildeydi ve birçok kişi bu çözümü uygulayarak oyuna giriş yapabildi ancak siz farklı bir nedenden dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
Deneyebileceğiniz şeyler:

Yukarıda önerdiğim çözümü deneyin ancak bu sefer Valorant'ı açarken yönetici olarak çalıştırın. Ayrıca dosyayı silerken kalıcı olarak sildiğinizden emin olun.

Windows+R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın ve services.msc yazdıktan sonra Tamam'a tıklayın. Karşınıza gelen hizmetler penceresindeki listeden vgc hizmetini bulun. Hizmete sağ tıklayarak Yeniden başlat'a tıklayın. Eğer Yeniden başlat'a tıklanmıyorsa başlata tıklayın ve oyuna giriş yapmayı deneyin.

Oyun açılırken ekrana tıkladıktan sonra WASD tuşlarını veya yön tuşlarını spamlayın.

Oyun kapalıyken hesabınıza Valorant sitesinden giriş yapın ve siteyi kapatmadan oyunu başlatın.

Oyuna farklı bir hesapla giriş yapmayı deneyin ve imkanınız varsa hesabınıza başka bir bilgisayardan giriş yapmayı deneyin. Çözeceğini sanmıyorum ancak farklı bir internet bağlantısı ile girmeyi deneyebilirsiniz.

Oyunu açarken antivirüs programınızı kapatın ve yapabiliyorsanız Valorant'ı istisna listesine ekleyin. Antivirüs programı bu soruna neden oluyor olabilir.

Yukarıda yazdığım çözümler sorunu çözmezse Riot desteği ile iletişime geçin onlar sizi yönlendirecektir.

C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip riotclientprivatesettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.

Kanka ben o dosyayı nereden bulacağım bulmadım disk C de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…