Dorkdkfkf Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Ben hata kodu 43 alıyorum, nasıl yapabilirim? YouTube'daki videoları uyguladım ama olmadı.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 14 Temmuz 2021 #2 Sürprizbozan Oyun sana bir güzellik yapmış beni oynama demiş. Oyuna girmemeniz akıl sağlığınız açısından en doğru seçenek. Artı 0 Eksi
Sürprizbozan Oyun sana bir güzellik yapmış beni oynama demiş. Oyuna girmemeniz akıl sağlığınız açısından en doğru seçenek.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #3 Dorkdkfkf dedi: Merhaba. Ben hata kodu 43 alıyorum, nasıl yapabilirim? YouTube'daki videoları uyguladım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapatıp tekrar giriş yapın. Artı 0 Eksi
Dorkdkfkf dedi: Merhaba. Ben hata kodu 43 alıyorum, nasıl yapabilirim? YouTube'daki videoları uyguladım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapatıp tekrar giriş yapın.
KS KS Dorkdkfkf Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Yaptım ama olmuyo Artı 0 Eksi
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 ''C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.'' Alıntıdır. Artı 0 Eksi
''C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.'' Alıntıdır.