Valorant Hata Kodu 61

Denizz422

Decapat
Katılım
20 Ocak 2022
Mesajlar
248
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün sabah 10:00 civarlarında ana hesabımda Valorant oynuyordum. Sonra laptop mavi ekran verdi. Laptop tekrar açılınca oyuna girdiğimde 2 saat ban yemiştim. Yan hesaba geçtim. İlk maçı mı attım. İkinci maçım esnasında saçma bir şekilde laptop yine mavi ekran verdi. Oyuna girdiğimde "Valorant'tan uzaklaştırıldın. Hata kodu 61" yazısı karşıma çıktı ve bir daha Valorant'a giremedim. Şimdi sildim tekrar yüklüyorum. Şimdiye kadar asla hile kullanmadım. Oyun esnasında 3. yazılım da yoktu. Sadece oyunda argomsu bir kelime kullandım. Sırf bundan dolayı donanım banı yiyeceğimi sanmıyorum. Valorant'a ticket attım çözüm bekliyorum...
 
Şimdiye kadar asla hile kullanmadım. Oyun esnasında 3. yazılım da yoktu. Sadece oyunda argomsu bir kelime kullandım. Sırf bundan dolayı donanım banı yiyeceğimi sanmıyorum.
Merhabalar, Oyundan ban yemenizin sebebi Oyun esnasında afk kalmaktır. Zaten bilgisayar mavi ekran hatası verdiği zaman Valorant'ta maç esnasında afk kalmanız normaldir. Bunun önüne geçmeniz için Valorant'ın o hatayı çözmesi gerekmekte veya oyunu laptop'tan değil de Masaüstü Bilgisayardan oynamak olacaktır. İyi geceler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı