Valorant hata verip oyundan atıyor

Medly_y

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, internetten satın aldığım Lenovo LOQ 15ARP9 modeli dün elime ulaştı ilk defa bir bilgisayar alıyorum birkaç oyun falan yükledim sorunsuz gayet oynatıyor fakat Valorant'a girdiğim zaman 45 saniye sonra resimdeki hatayı veriyor. İnternetten baktığımda BIOS ekranından Secure Boot gibi bir şeyi açmamı söylediler açtım yine aynı hatayı verdi bende sil yükle yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum ne yapmam lazım? ( artı olarak konudan bağımsız YouTube'dan baktığımda ilk laptopu aldığınızda BIOS güncelleyin gibi bir sürü ayar yapmamı söylediler yapmam gereken önemli bir şey var mı?)

Dosya Ekleri

• IMG_4630.jpeg
    219 KB · Görüntüleme: 202

TPM 2.0 açmadıysan onu aç.

BIOS'tan secure bootu bulup enable yapın.

VAN9003 X i Vanguard'ın bu sürümü, oynamak için UEFI güvenli önyüklemenin etkinleştirilmesini gerektirir. Daha fazla ayrıntı için tepsideki Vanguard bildirim merkezine bakın.

Hocam hatanın çevirisi bu gerisini nasıl yapıcağınızı araştırabilirsiniz o kısmı bende bilmiyorum.

BIOS'tan yine internetten bak hangi kısımda dersen anakarttan anakarta değişiyor ben kendim bakarak bulmuştum.
Baktım zaten açıkmış

Windows 11 kullanıyorsun değil mi?

Aldığım kişiye söylemiştim ücretsiz olarak Windows 11 Pro yükleyip göndermiş fakat sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı duruyor.

Windows 11 kullanıyorsun değil mi?

İnternetteki 40 TL'lik keyleri kullansam sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…