Valorant hata verip oyundan atıyor

Baktım zaten açıkmış.

Aldığım kişiye söylemiştim ücretsiz olarak Windows 11 Pro yükleyip göndermiş fakat sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı duruyor.

İnternetteki 40 TL'lik keyleri kullansam sorun olur mu?

Hocam etkinleştirmeyle alakası yok Windows 11'de Valorant'a girmek için TPM2.0'ı açacaksın ve Secure Boot'u açacaksın bunları yap yine olmazsa bir bilgim yok daha fazla, ama bunları yaparsan olacaktır zaten.

Hocam etkinleştirmeyle alakası yok Windows 11'de Valorant'a girmek için TPM2.0'ı açacaksın ve Secure Boot'u açacaksın bunları yap yine olmazsa bir bilgim yok daha fazla, ama bunları yaparsan olacaktır zaten.

2 sininde enable olduğundan emin olup deniyorum o zaman.

Vanguard'ı sil yükle.

Vanguard sil derken bu bilgisayara Valorant'la beraber otomatik yükleniyor değil mi ben ayrı olarak yüklemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_4632.jpeg
    IMG_4632.jpeg
    361,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4634.jpeg
    IMG_4634.jpeg
    326,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4635.jpeg
    IMG_4635.jpeg
    405,5 KB · Görüntüleme: 29
Chat GPT'ye Vanguard'ın etkin olup olmadığını anlamak için ne yapabileceğimi sordum, Görev Yöneticisi'nden kontrol ettirdi “ vgc ve vgknın çalışıyor olması lazım” dedi vgc durduruldu olarak gözüküyordu çalıştırdım fakat vgk yok sil yükle yaptım hala aynı düzelmedi.

Chat GPT'ye Vanguard'ın etkin olup olmadığını anlamak için ne yapabileceğimi sordum, Görev Yöneticisi'nden kontrol ettirdi “ vgc ve vgknın çalışıyor olması lazım” dedi vgc durduruldu olarak gözüküyordu çalıştırdım fakat vgk yok sil yükle yaptım hala aynı düzelmedi.

Hocam PC'yi yeni aldıysanız Windows 10 atın bir de öyle deneyin tabii başka seçenekler varsa öncelik olarak onları yapın. Valorant'a da ticket atmanı öneririm.

Windows 10 nasıl atacağım şu 40 TL'lik keyler olur mu ve ticket ne.

Hocam Valorant'ın destek sayfasına girin ticket atın yani onlara mesaj atın destek almaya çalışın. Buradan atabilirsiniz, keyler Windows'u etkinleştrmeye yarıyor sadece. Windows 10 için flash gerekiyor ilk önce ticket atın çözülmezse son yöntem olarak Windows 10 atarsınız Submit a request – VALORANT Support

Technopat Haberler

Geri
Yukarı