Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 14 Şubat 2025 #21 Medly_y dedi: He ticket attım ve şimdi diğer forumlardan bakarak bir şey denedim oldu sanırım Windows 10'a gerek var mı gerçekten hiç anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yoktur çözülür sorun ama dediğim gibi çözümü bilmiyorum.
Medly_y dedi: He ticket attım ve şimdi diğer forumlardan bakarak bir şey denedim oldu sanırım Windows 10'a gerek var mı gerçekten hiç anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yoktur çözülür sorun ama dediğim gibi çözümü bilmiyorum.
Medly_y Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #22 Deiinzz dedi: Büyük ihtimalle yoktur çözülür sorun ama dediğim gibi çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler BIOS ekranından … key diye bir seçeneği kullandım ve düzeldi
Deiinzz dedi: Büyük ihtimalle yoktur çözülür sorun ama dediğim gibi çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler BIOS ekranından … key diye bir seçeneği kullandım ve düzeldi