Valorant hesabı alırken dolandırıldım

berat ceyhan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir Valorant hesabı aldım 120 TL'ye ve Gmail'ini şifresini falan hepsini değiştirdim. Fakat 1 el atmadan benden hesabı geri aldı ve dolandırdı düpedüz. Nasıl paramı geri alabilirim? İtemsatış üzerinden yaptık alışverişi ve adamın T.C.'si falan da var, ne yapacağım?

Nasıl paranı geri alacağını bilmiyorum ama şu aklında olsun sen hesabın şifresini falan değiştirsen bile hesabı kuran kişi senden her zaman geri alabilir ne yaparsan yap geçmiş olsun size de ders olmuştur.

Arkadaşlar merhaba. Ben bir Valorant hesabı aldım 120 TL'ye ve Gmail'ini şifresini falan hepsini değiştirdim. Fakat 1 el atmadan benden hesabı geri aldı ve dolandırdı düpedüz. Nasıl paramı geri alabilirim? İtemsatış üzerinden yaptık alışverişi ve adamın T.C.'si falan da var, ne yapacağım?
Bir şey yapamazsın. Bu yasal değil. Yani dava falan da açamazsın. Ders olur sadece.

Alışverişi yaptığınız sitenin desteği falan varsa oraya yazın. Bu da ders olur umarım, bir daha hesap almayın. Zaten hesap sağ salim elinize geçmiş olsa bile asıl sahibi daha önceden ödeme vs. yapmışsa - ki yapmamışsa da geçerli - istediği zaman Riot'a ticket atarak alabilir.

Eğer aldığın sitede paranız %100 güvence altındadır gibi bir yazı bulunuyorsa destek ekibine yazıp paranı geri vermelerini isteyebilirsin.Tabi hemen vermezler önce incelerler eğer dediklerin doğru ise paranı geri alırsın.

Eğer aldığın sitede paranız %100 güvence altındadır gibi bir yazı bulunuyorsa destek ekibine yazıp paranı geri vermelerini isteyebilirsin. Tabi hemen vermezler önce incelerler eğer dediklerin doğru ise paranı geri alırsın.

Sanmam, %100 güvence altındadır ibaresi sıkıntı olursa çıkarıp paranı vereceğiz gibi bir şey değil, sana vaat edilen ürün verilene kadar paranı biz karşı tarafa vermeyeceğiz demek. GameSatış üzerinden Valorant hesabı sattım ben de, destek ile konuştuğumda eğer Valorant hesaplarının şifresi eski bilgilerle geri alındığından dolayı eğer geri alınırsa destek sağlamadıklarını söylediler, itemsatış'ın parayı vereceğini hiç sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı