Valorant hesabı çalındı

Hesabı alırsan bile o hesap elinde kalır gibi. Ticket açıp ilk mailin kayıp olduğunu belirtin belki yardımcı olurlar.

Hayır olmazlar, hesabın ilk mailinin adını bile bilmiyor adam. Hesap patladı fakat satın aldığı kişi hesabı kurtarabilir.

Hesap alım satım zaten yasak mail vb şeylerle yardım istemeye devam ederseniz perma ban bile yiyebilirsiniz.

Hesabı satın aldığım kişi de birinden satın aldım demişti birkaç hafta önce şimdi tekrar yazdım aldığınız kişiye sorsanız baksanız falan diye.Hesap kaç kere el değiştirmiş

Valorant hesabım çalındı. Satın almıştım ama bir şekilde kurtarma yerindeki son levele getirdim. Orada benden kayıt epostasını istiyor ve sadece bazı harfleri ve kaç tane harf olduğunu görebiliyorum. İlk e-posta adresini bu şekilde bulabilir miyim ya da o epostayı kaybettim desem de kabul edilir mi?

Yardımcı olmayacak ama hesabı kurtaramayacak gibisin en azından senden hesabı çalan kişininde kullanamaması için itiraf et hesap perma yesin.

Hesabı satın aldığım kişi de birinden satın aldım demişti birkaç hafta önce şimdi tekrar yazdım aldığınız kişiye sorsanız baksanız falan diye. Hesap kaç kere el değiştirmiş

Hesap alırken kurucu mail ile almaya dikkat edin. Bende LoL hesabı almıştım ve sonra geri çekmişti. Paramı onlardan kurtardım. İnsan yaşadıktan sonra akıllanıyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı