Çözüldü Valorant hesabı çalındıktan sonra hileden ban yemiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
3 aydır LoL oynuyorum Valorant'ın güncellemesini bile yapmadım sonra LoL hesabım çalındı geri aldım ama 1 hafta sonra tekrar giriş yaptılar LoL'den konuştum hesabı saldılar ama Valorant'a bir giriş yaptım. Hileden kalıcı ban yemişim bunu nasıl çözebilirim bir Riot yetkilisiyle konuşup olayı nasıl kanıtlıyabilirim? Daha güncellemesini yapmadığım oyundan ban yedim Riot'un güvenlik sistemine hayranım şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant hesabımı geri aldım arkadaşlar çalan kişi skin hilesi yapmış ve rank kasmış altın 1 olmuş ayrıca yağmacı sherif ve köken vandal almış hesaba hepsi benim oldu size de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Hesabınız nasıl çalındı?

1 ay kadar önce bir mail geldi hesabın maili değişmişdi sonrasında kendi üstüme aldım ve şifreyi değiştirdim düne kadar her şey çok iyiydi ama dün LoL'de lobideyken birden attı sonra gidip yemek yedim ardından geri geldiğimde tüm arkadaşlarım engellenmmişti ve başka biriyle konuşuyordu hesabı salmasını söyledim o da "sen faruğun arkadaşı mısın?" dedi ardından tekrar giriş yapıldı ve lobiden attı sonra şifreyi tekrar değiştirip girdim bu sefer Faruk diye birini tanımadığımı söyledim kendisi bana hesabımı kullanan kişinin ona arkadaşı olduğunu söylediğini söyledi sonra bende hesabı salmalarını istedim "başka hesap kasarım senin hesaba girmeyiz bundan sonra" dedi tatlıya bağlanmıştı bugün sabahta 2 aydır girmediğim Valorant'ın güncellemesini yaptım ardından hesap kalıcı askıya alındı dedi nedeni ise 3. parti yazılım kullanmakmış. Nereden iletişime geçebilirim bir Riot yetkilisiyle?

Yani çalan kişi hile açtıysa ban yemeniz çok doğal ticet atmaktan başka çareniz yok.

Beni engelledi nasıl onların ssini alabilirim?

Yetkililerle iletişime geçersen sohbet kayıtlarını görebilirler muhtmenelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…