Valorant hesabı çalındıktan sonra ne yapılmalı?

Hiç kullanmadıysan boş bırakacaksın evet.

Teşekkürler gerçekten çok sağ ol artık şey diyor
Hesabın otomatik olarak kurtarılamıyor. Sana yardımcı olabilmeleri için lütfen destek ekibi'ne talep gönder.
Hesabını hâlâ kurtaramıyorsan lütfen bu diğer adımları izle veya aşağıdan bir bilet gönder.

Bunu diyor sadece doğum tarihini boş bıraktım.

O zaman geçmiş olsun.

O zaman geçmiş olsun.

Aha gitti paralar gitti yıllar gitti emekler bir daha oynamayacağım çalan kişi İtemsatış'ta hesabımı satıyor çıldıracağım.

O zaman geçmiş olsun.

Seni de yorduk kusura bakma kendine iyi bak.

Aha gitti paralar gitti yıllar gitti emekler bir daha oynamayacağım çalan kişi İtemsatış'ta hesabımı satıyor çıldıracağım.

Bilete cevap verdiler 13 adet soru sordular hepsini cevapladım aldığım her VP kodunu bile paylaştım hala bir umudum var.

Bilete cevap verdiler 13 adet soru sordular hepsini cevapladım aldığım her VP kodunu bile paylaştım hala bir umudum var.

Hesabımı ben kurtardım sizin başınıza gelirse ilk bilet atın az bir şey biliyorsanız ve ilk epostası sizdeyse hesabı veriyorlar zaten.

Son düzenleme:

Dostum öncelikle adına çok sevindim bu Valorant puanı kodlarını verebilmen zaten çok önemli bir faktör burada ben senin elinde bunların olduğunu bilmiyordum çünkü doğum tarihini bile bilmeyen birisi kodları elinde tutmuyordur diye düşündüm açıkçası ama tutman çok güzel olmuş bundan sonra lütfen dikkat et benim sana bir yazılımcı olarak büyük ihtimalle yaşım senden büyük bir dost bir abi tavsiyesi olarak bence yeni bir e-posta adresi aç kendine önemli hesaplarını oraya taşı Valorant hesabın da dahil ve kendini e-posta içerisinde gizli tutabileceğin bir klasör oluştur mesela benim Valorant hesabım yaklaşık 30.000 TL'ye yakın yatırılan tutarı var ve bu yüzden de içerisinde açtığım ilk günden bu yana aklımda olan ve kesin emin olduğum tüm bilgiler yaralıyor doğum tarihi oluşturulduğu tarihi ilk e-posta adresi falan gibi ve bu sayede her zaman güven altında tutabiliyorum hesabımı o yüzden bunu senin de yapmana şiddetle tavsiye ediyorum. Bunun yanında iki adıma doğrulama açmanı kesinlikle öneriyorum ve bir diğer yandan şifreni değiştirdikten sonra yeni e-posta adresine geçirme işlemini yaptıktan sonra tüm oturumları kapat işlemini de yap hesabının ayarlar sekmesinden bunları yaparsan zaten hesabın güven altında olur ve benim sana söylemiş olduğum bir klasörü de her zaman oluştur her zaman elinin altında kalsın. Mesela atmış olduğun biletdeki cevapların hepsini kopyala o bileti görebiliyorsundur zaten oraya geçirirsin aklında olan ekstra bilgiler varsa da oraya yazarsın bundan sonra oyuna para yatırırken de gereken kodlar oraya yazarsın olur biter.

@elmaliturta88 ne oldu ne seni rahatsız etti birader söylediklerimde bir tane falso yok.

Son düzenleme:

Kankam bende hesabın her türlü bilgisi var ilk alınan VP kodlarına kadar saklıyorum doğum tarihi her şey var fakat PayPal'la alakalı soruları boş bırakıyorum ve ilk açtığım karakterleri hatırlamıyorum soruların neredeyse hepsini doğru yaptım fakat Riot bazılarının eşleşmediğini söylüyor ne saçma bir olay la hesaptaki her şey var Google doğrulamasına kadar benim üstümde hiçbir şey yapamıyorum yıllarımı verdiğim hesap yok oldu gözümün önünde.

Google doğrulaması dediğim çift faktörlü Google auth doğrulaması kolay kolay geçilecek bir şey değil.

Riot'a ticket atıyorsun sonra ilk epostanı gönderiyorsun sana sorular soracaklae bitti gitti hesabım hayırlı uğurlu olsun.

Bazı soruları boş bırakman önemli değil aldığın ilk deseni biliyorsan ve ondan sonra aldığın deseni de biliyorsan yaz yani mesela ben ilk Asil Vandal aldım Riot sordu ilk desenin ne diye dedimki ilk Asil Vandal hem de ondan sonra 2022 Phantom seri tetik şerif falan diye yazdım ne kadar çok yazarsan bildiklerini o kadar iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…