Dostum öncelikle adına çok sevindim bu Valorant puanı kodlarını verebilmen zaten çok önemli bir faktör burada ben senin elinde bunların olduğunu bilmiyordum çünkü doğum tarihini bile bilmeyen birisi kodları elinde tutmuyordur diye düşündüm açıkçası ama tutman çok güzel olmuş bundan sonra lütfen dikkat et benim sana bir yazılımcı olarak büyük ihtimalle yaşım senden büyük bir dost bir abi tavsiyesi olarak bence yeni bir e-posta adresi aç kendine önemli hesaplarını oraya taşı Valorant hesabın da dahil ve kendini e-posta içerisinde gizli tutabileceğin bir klasör oluştur mesela benim Valorant hesabım yaklaşık 30.000 TL'ye yakın yatırılan tutarı var ve bu yüzden de içerisinde açtığım ilk günden bu yana aklımda olan ve kesin emin olduğum tüm bilgiler yaralıyor doğum tarihi oluşturulduğu tarihi ilk e-posta adresi falan gibi ve bu sayede her zaman güven altında tutabiliyorum hesabımı o yüzden bunu senin de yapmana şiddetle tavsiye ediyorum. Bunun yanında iki adıma doğrulama açmanı kesinlikle öneriyorum ve bir diğer yandan şifreni değiştirdikten sonra yeni e-posta adresine geçirme işlemini yaptıktan sonra tüm oturumları kapat işlemini de yap hesabının ayarlar sekmesinden bunları yaparsan zaten hesabın güven altında olur ve benim sana söylemiş olduğum bir klasörü de her zaman oluştur her zaman elinin altında kalsın. Mesela atmış olduğun biletdeki cevapların hepsini kopyala o bileti görebiliyorsundur zaten oraya geçirirsin aklında olan ekstra bilgiler varsa da oraya yazarsın bundan sonra oyuna para yatırırken de gereken kodlar oraya yazarsın olur biter.
@elmaliturta88 ne oldu ne seni rahatsız etti birader

söylediklerimde bir tane falso yok.