Valorant hesabı hileden ban yiyince o bilgisayardaki tüm hesaplar da banlanır mı?

0_Alperen_0

Femtopat
Arkadaşımla benim ortak boş bir hesabım vardı. Beraber rank kasiyorduk. Onun abisi Valorant'ta yeni hesap açıp hile kurmuş o hesabı ban yedi. Hile ile oynadığı o bilgisayardaki öbür hesaplar ban yer mi? Yerse beraber girdiğimiz hesap yuzunden kendi bilgisayarımdaki hesaplar ban yer mi?

Arkadaşımla benim ortak boş bir hesabım vardı. Beraber rank kasiyorduk. Onun abisi Valorant'ta yeni hesap açıp hile kurmuş o hesabı ban yedi. Hile ile oynadığı o bilgisayardaki öbür hesaplar ban yer mi? Yerse beraber girdiğimiz hesap yuzunden kendi bilgisayarımdaki hesaplar ban yer mi?

Hileden dolayı ban yediysen yüksek ihtimal donanım banı da yemişsindir, o yüzden yeni hesap kurup oyuna giriş yaptığın an tekrar ban yersin.
Sosyalde başka bir konudan aldım yazıyı.

Valorantın sistemine çok hakim değilim ama genel olarak çok büyük bir suç işlemedikçe ip ban yemezsiniz hocam, cs 20 lirayken hile açıp banlandıkça yeni hesap alan bir tanıdığım vardı çok bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum

Eğer ilk kez açtıysa sadece hesap banı yiyor. Ama 2.kez ban yerse HWID yiyor. Tüm hesaplar değil de bundan sonra gireceğin her hesap ban yiyor.

Valorantın sistemine çok hakim değilim ama genel olarak çok büyük bir suç işlemedikçe ip ban yemezsiniz hocam, cs 20 lirayken hile açıp banlandıkça yeni hesap alan bir tanıdığım vardı çok bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum
Hileden ban yiyince bildiğim kadarıyla anakart banı vs. Yeniyor vanguard bilgisayarda aktif çalıştığı için.Hile zaten oyundaki en büyük suç neredeyse.

Hocam şimdi ben hesabımı satarsam sattığım kişi hile açarsa benim bilgisayarımdaki öbür hesaplar ban yermi 2 kere açsa
Eğer ilk kez açtıysa sadece hesap banı yiyor. Ama 2.kez ban yerse HWID yiyor. Tüm hesaplar değil de bundan sonra gireceğin her hesap ban yiyor.

O zaman satabilirim diyorsunuz kendi main hesabım ban yemez. BIOS pilini vs sökün takın demişlerdi gerek var mı?
Hayır. Senin bilgisayarlık durum yok. Hile hangi bilgisiyardan açılırsa o bilgisayar ban yer.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı