Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

erayalanyurt

Hectopat
Valorant hesabımı kaybettim ve çalındı büyük ihtimal. İlk maili bende ve erişimim var, nasıl geri alabilirim? Riot'un sorduğu ilk hangi skini aldın, ilk hangi rengi açtın, ilk hangi ajanı açtın gibi soruların hiçbirini hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani tek çözüm Riot'ta ticket atmak. Skinlere cevap vermeyin veya ilk aldıklarınızdan birini yazın.

O Tür soruları cevaplayamazsan daha fazla bilgi bölümünde hwidni bırak. Adam hwidden senin girdiğini anlar ve hesabı alır.

Belki verirler? Denemekten zarar gelmez. Neden yardım etmek yerine bana cevap veriyorsun? Bir önerin varsa söyle belki yardımcı olursun.
Belki verirler diye bir şey mi var dostum? O zaman her hesabı deneyelim bu kafayla. Gereksiz öneriler verip "köstek olacağına destek ol" havalarına girmeyelim lütfen.

O soruların cevabını bilmiyorsan alman zor, HWID gibi seçeneklerin olacağını sanmıyorum sonuçta başka bir cihazdan da oyuna girmiş olabilirsin, bunu kanıt olarak kabul edeceklerini hiç sanmıyorum ediyorlarsa da vay Riot'un haline, hesaba skin almak için girdiğin kredi kartı, telefon hattıyla aldıysan telefon falan biliyorsan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…