Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

Belki verirler diye bir şey mi var dostum? O zaman her hesabı deneyelim bu kafayla. Gereksiz öneriler verip "köstek olacağına destek ol" havalarına girmeyelim lütfen.
Dostum bak şöyle anlatayım. LoL hesabım çalınmıştı. Ticket atıp güvenlik banı yedi çar. Daha sonra yeni bir bilet üzerinden hesap kurarma işlemine geçildi. İlk aldığım skini hatırlıyordum ama bana ilk aldığım renk paketini sormuşlardı mesela. Skine cevap verdim ama renk paketini bilmiyordum. Yine de hesabımı alabildim.
1671989268226.png

1671989294050.png

Dostum bak şöyle anlatayım. LoL hesabım çalınmıştı. Ticket atıp güvenlik banı yedi çar. Daha sonra yeni bir bilet üzerinden hesap kurarma işlemine geçildi. İlk aldığım skini hatırlıyordum ama bana ilk aldığım renk paketini sormuşlardı mesela. Skine cevap verdim ama renk paketini bilmiyordum. Yine de hesabımı alabildim.
Benim hiçbirşey hatırlamayışımla beraber nasıl alabilirim bu hesabı 😵

Ayrıca RP aldığına dair fatura varsa elinde yollayabilirsin.
1671989458856.png

Benim hiçbirşey hatırlamayışımla beraber nasıl alabilirim bu hesabı 😵
Hmm. Yani açıkçası bilmiyorum. Birkaç şey de hatırlarsınız be hocam. Ben sanırım sadece renk paketini ve ilk nickimi hatırlayamamıştım. Bana vermişlerdi. Zaten direkt ben raporladığım için hesabı çalındı diye güvenlik banı vs. de yemişti ve Riot güvenmişti gibi bana. Dediğim gibi faturayı yollamayı deneyin. Maili hatırlıyormuşsunuz sonuçta.

Ayrıca RP aldığına dair fatura varsa elinde yollayabilirsin.

Hmm. Yani açıkçası bilmiyorum. Birkaç şey de hatırlarsınız be hocam. Ben sanırım sadece renk paketini ve ilk nickimi hatırlayamamıştım. Bana vermişlerdi. Zaten direkt ben raporladığım için hesabı çalındı diye güvenlik banı vs. de yemişti ve Riot güvenmişti gibi bana. Dediğim gibi faturayı yollamayı deneyin. Maili hatırlıyormuşsunuz sonuçta.

Elimde örnek olarak yolladığınız gibi VP faturası mevcut mailimde duruyormuş şimdi fark ettim. 2 Gün önce sorulara tahmin olarak cevap vererek ticket attım şimdi bu faturayı da aynı destek konusuna nasıl ticket olarak atacağım? Bu fatura işe yarar gibi duruyor aslında ama emin değilim iş görmez de olabilir 😵‍💫

DÜZENLENDİ : ah hayır malesef eski hesabıma aldığım vp imiş. O hesaba aldığım vpnin bir faturası veya herhangi başka bir bilgisi bulunmuyor elimde..

Elimde örnek olarak yolladığınız gibi vp faturası mevcut mailimde duruyormuş şimdi farkettim. 2 Gün önce sorulara tahmin olarak cevap vererek ticket attım şimdi bu faturayı da aynı destek konusuna nasıl ticket olarak atacağım? Bu fatura işe yarar gibi duruyor aslında ama emin değilim iş görmez de olabilir :p
Fatura Steam, Epic gibi platformlarda işe yarıyor. Riot'ta da yarayabilir. Buradan biletlerinize gidin ve açık biletinize ek olarak ekleyin. Orada ek olarak ekle vardır zaten.

Sonuçta bir tane bilgiyi vermişsin, yüzlerce kostüm içerisinden tek doğru olanı verdiğin için açılmış, adam hiçbir şeyi bilmiyorsa nasıl versinler?

Sonuçta bir tane bilgiyi vermişsin, yüzlerce kostüm içerisinden tek doğru olanı verdiğin için açılmış, adam hiçbir şeyi bilmiyorsa nasıl versinler?
Faturayı yollayabilir. Az önce yazmıştım bunu.

DÜZENLENDİ : ah hayır malesef eski hesabıma aldığım vp imiş. O hesaba aldığım vpnin bir faturası veya herhangi başka bir bilgisi bulunmuyor elimde..
Üzüldüm açıkçası. Daha diyecek bir "çözüm önerim" yok. Diğer arkadaşlar üretsin biraz da çözüm. Kusura bakmayın hocam. Ama bir şeyi de merak ettim. Hesabın e-postası mı değişti? İlk mail sizdeymiş ya.
İlk maili bende ve erişimim var.

Son düzenleme:
Faturayı yollayabilir. Az önce yazmıştım bunu.

Üzüldüm açıkçası. Daha diyecek bir "çözüm önerim" yok. Diğer arkadaşlar üretsin biraz da çözüm. Kusura bakmayın hocam. Ama bir şeyi de merak ettim. Hesabın e-postası mı değişti? İlk mail sizdeymiş ya.
evet ilk mailden başka bir mailime taşımıştım. Hesap çok eski olduğu için gram birşey hatırlamıyorum. Hesabı ben ve ev arkadaşım birlikte açmıştık ve birlikte oynamıştık. O diyor ilk ajanı sen açtın ben diyorum ilk skini sen aldın ama bir türlü bulamıyoruz ne olduğunu yani.

evet ilk mailden başka bir mailime taşımıştım. Hesap çok eski olduğu için gram birşey hatırlamıyorum. Hesabı ben ve ev arkadaşım birlikte açmıştık ve birlikte oynamıştık. O diyor ilk ajanı sen açtın ben diyorum ilk skini sen aldın ama bir türlü bulamıyoruz ne olduğunu yani.
Yani gerçekten yapılabilecek başka bir şey olduğunu sanmıyorum. @avkila.tech hocam Hwidni bırak demiş ama ben ne olduğunu bilmiyorum. O yardımcı olabilir belki. Kusura baklmayın hocam benden bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı