Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bir Valorant hesabım var hesaba giriş yapabiliyorum ancak Riot'un sitesinde hesabımı yönetemiyorum, bir e postaya kod gönderildi diyor o e-posta ya bilgisayardaki bir e-posta veya ablamın telefonundaki e-posta ikisine de baktım mesaj yok. Ama ablamın telefonunda ta 2021'den Riot mesajları var. Hesabımın ismi de yazıyor.
Neden ablamın e-postasına mesaj gelmiyor?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

acaba sorun ablamın telefonundamı telefonu iphone

Son düzenleme:
Birincisi ekran kartı güncel mi? Değil ise mutlaka güncelemelerini yap eğer hala sorun devam ederse arkadaşım 118 58 destek hattından destek almıştı sorunu giderilmişti.

118 58 destek hattı ne? Nasıl girerim/giderim ve e-posta ile ekran kartının alakasını anlamadım e-posta büyük ihtimal ablamın telefonunda bunun ekran kartı ile alakası ne?

Öncelikle merhaba bir Valorant hesabım var hesaba giriş yapabiliyorum ancak Riot'un sitesinde hesabımı yönetemiyorum, bir e postaya kod gönderildi diyor o e-posta ya bilgisayardaki bir e-posta veya ablamın telefonundaki e-posta ikisine de baktım mesaj yok. Ama ablamın telefonunda ta 2021'den Riot mesajları var. Hesabımın ismi de yazıyor.
Neden ablamın e-postasına mesaj gelmiyor?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Acaba sorun ablamın telefonundamı telefonu iPhone

Öncelikle driverların güncel mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı