Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

Gamer1759

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar, başlıktan da görüldüğü gibi Valorant hesabım çalındı. Çalınması sorun değil zaten aktif oynamıyorum ama LoL oynuyorum kullanıcı adımı ve şifremi de değiştirmiş LoL hesabımı da çalabilir mi? Ne yapmam lazım? Riot'a hesap çalındığı için ticket açtım ama sizin de yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

Hepinize merhaba arkadaşlar, başlıktan da görüldüğü gibi Valorant hesabım çalındı. Çalınması sorun değil zaten aktif oynamıyorum ama LoL oynuyorum kullanıcı adımı ve şifremi de değiştirmiş LoL hesabımı da çalabilir mi? Ne yapmam lazım? Riot'a hesap çalındığı için ticket açtım ama sizin de yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.
Eğer satmaya falan çalışırken çaldırdıysanız sakın satmaya çalıştığınızı söylemeyin öyle perma yiyen arkadaş var onun dışında benimki de bir kere çalınmıştı ticket atıp gerekli bilgileri (ilk aldığım skini falan sormuşlardı) verince hesabımı geri aldım

Geri alabilirsin, LoL hesabın Valorant hesabın ile aynı Riot hesabındaysa evet LoL hesabına da giriş yapabilir. Riot senden 10 tane falan soru cevaplamanı isteyecek, bu sorular tamamen hesabınla alakalı sorular. Önceden kullandığın kullanıcı adları, hesaba RP falan yüklediysen nasıl hangi yöntemle yükledin bu tarz şeyler.

Geri alabilirsin, LoL hesabın Valorant hesabın ile aynı Riot hesabındaysa evet LoL hesabına da giriş yapabilir. Riot senden 10 tane falan soru cevaplamanı isteyecek, bu sorular tamamen hesabınla alakalı sorular. Önceden kullandığın kullanıcı adları, hesaba RP falan yüklediysen nasıl hangi yöntemle yükledin bu tarz şeyler.

O anketi yaptım ve hesabı hiç kimseye vermedim ve satmadım da.

O anketi yaptım ve hesabı hiç kimseye vermedim ve satmadım da.

Sorun değil, hesabı geri aldıktan sonra telefonundan yeni bir e-posta hesabı aç ve hesaba onu kayıt et. Tertemiz sıfırdan bir e-posta adresi, şifresini bilgisayarda dahi kullanma sadece telefonundan giriş yap ve hesabı aç. Bizim arkadaşın başına geldiğinde hesabı her geri alışımızda sürekli çalınıyordu, sıfırdan bir e-posta açıp onun üzerine kayıt ettik hesabı ve bunu da telefondan yaptık ve sorun çözüldü.

En kolay kurtarma yöntemi, bu sayfadaki otomatik araç. Bazen hata veriyor, ama vermezse 5 dakikada alabiliyorsun. https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360046229573-Hesabını-Kurtar

1745361863263.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı