Valorant hesabı yüzünden dava edilebilir mi?

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Merhaba.

Bundan yaklaşık 7 ay önce civarı bir tanıdığıma Valorant hesabı satmıştım 325 TL gibi bir paraya. Ve sanırsam bu hesap 3 gün önce çalınmış ve adam benim çaldığımı iddia ediyor ve beni dava etmekle ve evime polis ihbarı yapmakla tehdit ediyor. Gece gündüz telefonlarım susmuyor. Üstüne üstlük adam bu akşam, avukatıyla beraber hukuki işlemlerini pazartesi başlatacağını söyledi. Valorant hesabı yüzünden dava edilirsem başıma neler gelir? Sizce bu olayda basım yanar mı? Veya ne yapabilirim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 ay olmuş bu nasıl mantık hesaba giren kişinin ip farklı açsa bile kaybeder üstüne tehditten ve tacizden sen dava açsana

Zaten hesap alım satımı yasak olduğu için alan kişinin böyle şeylerin olabileceğini bilerek alması gerekir. O yüzden bir şey olacağını sanmam. Ama yine de hesabı senin çalmadığını bir şekilde kanıtlarsan iyi olur.

Birşey olacağını sanmıyorum. Özellikle siz bir şey yapmadıysanız dava açılsa bile sizi işaret eden kanıt yoksa sorun olmaz.

375 TL için avukat mi tutacakmis?

AFK oyun oynamanın cezası var. Telifden dolayı ve herbahse varım telefonunda veya PC nde vardır. Şikayet olmadıkça takmıyorlar

Hiçbir şey olmaz, zaten hesap alım-satım yapmak oyunda yasak olduğundan ve kanıtı olmadığından sadece korkutuyor. Aslında adama sen dava açsan adam şok geçirebilir, sonuçta adam tehdit ettiğinden dolayı hakkın var

Ama yine de hesabı senin çalmadığını bir şekilde kanıtlarsan iyi olur.
Onun için aklıma bir şey gelmiyor. :/

Basım ağrısın istemiyorum bu yüzden uzak durmak istiyorum dava vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…