Valorant hesabı yüzünden dava edilebilir mi?

Siz hesabı kusursuz teslim ettiyseniz bir şey olmaz. Ortada sizin çaldığınıza dair bir kanıt olmayacağı için savcılık takipsizlik verip geçer. Ceza alabilmeniz için sizin çaldığınıza dair net delilin olması gerekir.

Hiç bir şey gelmez. Sonuçta alımıda satımı da yasak. Ancak Riot duyarsa hesap kapatılabilir. Sattığınız için hesabı çok umursayacağınızı düşünmüyorum.
Hesap kapatılması umrumda değil 7 ay önce satmıştım sonuçta kapansa ne kapanmasa ne? Sadece dava açabilir mi ben sattığım için onu merak etmiştim. Çünkü kendinden çok emin konuşuyordu. Aynen şu şekil diyordu;

Benim pis yüzümü görmek istemezsin. Ben siber güvenlik okuyorum ve bütün hocalarıma sordum onlar da bir isim söylediler o isim de senin ismin.
Derhal hesabı bana ver yoksa avukat arkadaşım şimdi yanımda pazartesi suç duyurusunda bulunacağız. Beni çocuk yerine koyma. Beni tanımıyorsun!

Aynı şu şekil konustu telefonda.

Benim pis yüzümü görmek istemezsin. Ben siber güvenlik okuyorum ve bütün hocalarıma sordum onlar da bir isim söylediler o isim de senin ismin.
Derhal hesabı bana ver yoksa avukat arkadaşım şimdi yanımda pazartesi suç duyurusunda bulunacağız. Beni çocuk yerine koyma. Beni tanımıyorsun!
Yalan sıkmış, istese de istemese de bir kanıtı yok. Kanıt olmadıktan sonra hiçbirşey yapamaz. Burası cumhuriyet ile yönetiliyor.

Siz hesabı kusursuz teslim ettiyseniz bir şey olmaz. Ortada sizin çaldığınıza dair bir kanıt olmayacağı için savcılık takipsizlik verip geçer. Ceza alabilmeniz için sizin çaldığınıza dair net delilin olması gerekir.
Delil göster diyorum. İkimiz de sende olduğunu biliyoruz diyor. Kanıt diyorum, kanıt var bende diyor. Göster diyorum göstermek zorunda mıyım diyor .

Yalan sıkmış, istese de istemese de bir kanıtı yok. Kanıt olmadıktan sonra hiçbirşey yapamaz. Burası cumhuriyet ile yönetiliyor.
Siber güvenlik vs. okuyorum dedi. Hocalarına da sormuş benim ismimi vermişler. Bence bir tık sallamasyon geldi. Hocaları Riot güvenlik duvarını mi kırmış dedim içimden.

Mahkemeye göstermek zorunda ama :) Muhtemelen göz korkutmaya çalışıyor.
Dava açmanın bedeli günümüzde ne kadar bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı