alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Ağustos 2023 #21 Dava açabilir ama sonuç çıkmaz.
Ain Soph Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #22 Acer Fedaisi dedi: 7 ay olmuş bu nasıl mantık hesaba giren kişinin ip farklı açsa bile kaybeder üstüne tehditten ve tacizden sen dava açsana Genişletmek için tıkla... ip falan boş iş riot bu konularda hiç bir yardım etmiyor o ipyi bulmanız imkansız yani bu yönden güvence olduğunu söyleme ama evet hiç bir şey olmaz.
Acer Fedaisi dedi: 7 ay olmuş bu nasıl mantık hesaba giren kişinin ip farklı açsa bile kaybeder üstüne tehditten ve tacizden sen dava açsana Genişletmek için tıkla... ip falan boş iş riot bu konularda hiç bir yardım etmiyor o ipyi bulmanız imkansız yani bu yönden güvence olduğunu söyleme ama evet hiç bir şey olmaz.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 3 Haziran 2024 #23 Ain Soph dedi: ip falan boş iş riot bu konularda hiç bir yardım etmiyor o ipyi bulmanız imkansız yani bu yönden güvence olduğunu söyleme ama evet hiç bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç bir şey yapamadı sürekli mahkeme mahkeme diye havlasa da.
Ain Soph dedi: ip falan boş iş riot bu konularda hiç bir yardım etmiyor o ipyi bulmanız imkansız yani bu yönden güvence olduğunu söyleme ama evet hiç bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç bir şey yapamadı sürekli mahkeme mahkeme diye havlasa da.
Ain Soph Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #24 The10thDoctor dedi: Zaten hiç bir şey yapamadı sürekli mahkeme mahkeme diye havlasa da. Genişletmek için tıkla... hiç bir şey olmadı değil mi bir süre sonra bıraktı çok gülüyorum bu valorant kitlesine alım satım yapanlar bunu hakediyor. o paraya 0 dan hesap yapıp skin almak var.
The10thDoctor dedi: Zaten hiç bir şey yapamadı sürekli mahkeme mahkeme diye havlasa da. Genişletmek için tıkla... hiç bir şey olmadı değil mi bir süre sonra bıraktı çok gülüyorum bu valorant kitlesine alım satım yapanlar bunu hakediyor. o paraya 0 dan hesap yapıp skin almak var.