Valorant hesabım çalındı ne yapmalıyım?

BlackBdow

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum bu arkadaşlar, ilk e posta bende değil. Her ne kadar kanılır mı derseniz haklısınız. Gamesatış üzerinden biri yazdı DC'en konuştuk authriotgames.com adlı siteye giriş yapıp ban geçmişini atar mısın? Dedi bende her ne kadar inanmasam da iriş yaptım e postayı değiştirdi. Yardım eder misiniz, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum eğer yüklü para bulunuyorsa içinde değiştirilen e posta üzerinden dava aç eğer 100-200 tl lik skin varsa geçmiş olsun.

İlk e posta sende değilse biraz zor gibi. Gene de Valorant desteğe yaz, hesabının çalındığını belirt. Herhalde hesapla alakalı birkaç soru sorarlar, hesabında VP aldıysan belki hesabını geri almayı kolaylaştırabilir.

Hesap başta sizin miydi? Yani orijinal sahibi siz misiniz? Riot Destek'e herhangi bir riot hesabından bilet atın. Bahsi geçen hesabın çalındığını belirtin. Size yaklaşık 15 küsur soru soracaklar hesabın size ait olduğunu kanıtlamak için. Tümünü cevaplamanız şart değil. Lakin elinizden geldiği kadar bütün soruların cevabını verin. Riot destek de hesabın o sorularla size ait olduğunu anladıktan sonra size yardımcı olacak, hesabı geri alacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı