Valorant hesabım çalındı ve askıya alındı

wardalock

Decapat
Daha fazla  
2021'den beri oynadığım bir hesabım vardı hesap 3 Kasım'da çalındı ve aradan 3 gün geçtikten sonra bana geri verildi. Bir numara uzerınden bana geri verne numara daha sonra benı engelledı hesaba girmeye calıstıgımda askıya alınmış oldugunu gördüm. Riot'a ticket atıyorum ve bana hep aynı sistem mesajını atıyorlar 1 aydan beri 4 kere ticket attım durmadan aynı sistem mesajı geliyor. Hesap ile artık ilgilenmiyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumu yaşayan biri olarak, çalan kişi hesabınızı satmış olabilir ve hesabınıza birden fazla konumdan birden fazla kişi giriş yaptığı için askıya alınmış olabilir. Onunla kalmayıp hesabı çalıp ve kullanan kişi hesapta küfür ettiğinden dolayı askıya alınmış olabilir.

Hocam nasıl çözeriz bu durumu lise harçlıklarımla skin alıyodum sistem mesajı 4 gün içinde dönücez diyor dönmüyor buraya kadar mıydı

Hesabınızı çalan kişi hesabı size geri mi verdi, pek anlayamadım?

Evet büyük ihtimalle tanıdığım biriydi yabancı bir numara üzerinden geri verdi
Tanıdığınız biri olduğunu varsayarak söylüyorum ki hesabınızda hile açılmış olabilir, çokça sesli ve yazılı küfür edilmiş olabilir bunlardan dolayı askıya alındığını düşünüyorum çünkü 3 günde bu kadarı yapılabilir. Geri dönüşü var mıdır diye sorarsan 3.parti yazılımın yani hilenin yok. Küfür'den bir arkadaşımın hesabı da askıya alındı bir çok kez ticket attı fakat hesabı vermediler. Size önerim 1 hafta daha bekleyin şuan sanırım inceleme aşamasında, yaşadığınız durumu tek tek tickette anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…