Valorant hesabım çalındı

Setka

Centipat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Valorant hesabım kimliği belirsiz yabancı uyruklu insanlar tarafından çalındı ilk maili ve aldığım VP kodlari var. Riot desteğe ticket attığımda olumsuz cevap aldım anlamadığım şekilde. 2 gündür delireceğim evde. Yardımcı olabilecek var mı?

Valorant hesabım kimliği belirsiz yabancı uyruklu insanlar tarafından çalındı ilk maili ve aldığım VP kodlari var. Riot desteğe ticket attığımda olumsuz cevap aldım anlamadığım şekilde. 2 gündür delireceğim evde. Yardımcı olabilecek var mı?

Hesabınızı bilmem 3-5 skin arasında olan hesaplar adında satarlar oradan denk gelebilir. (ironi)

Destek neden olumsuz cevap verdi ki? Desteğin cevabını SS alıp atma şansın var mı?

Destek neden olumsuz cevap verdi ki? Desteğin cevabını SS alıp atma şansın var mı?
1644685609881.png
1644685624207.png

cevabını unuttuğum 2 soru var sadece

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı