Valorant hesabım kimliği belirsiz yabancı uyruklu insanlar tarafından çalındı ilk maili ve aldığım VP kodlari var. Riot desteğe ticket attığımda olumsuz cevap aldım anlamadığım şekilde. 2 gündür delireceğim evde. Yardımcı olabilecek var mı?
Yabancı uyruklular? Detaylar yetersiz...
Valorant hesabım kimliği belirsiz yabancı uyruklu insanlar tarafından çalındı ilk maili ve aldığım VP kodlari var. Riot desteğe ticket attığımda olumsuz cevap aldım anlamadığım şekilde. 2 gündür delireceğim evde. Yardımcı olabilecek var mı?
Eğer Riot olumsuz cevap verdiyse geri almanız çok zor.
Hesabınızı bilmem 3-5 skin arasında olan hesaplar adında satarlar oradan denk gelebilir. (ironi)
İlk mail VP faturalari her şey bende.
Ne 3 5'i hocam 1000i geçik para yatırdım.
İkonik bir sayı vermiştim. Desteği biraz daha zorlayın olumsuz cevap alırsanız bir şansınız yok gibi.
Destek neden olumsuz cevap verdi ki? Desteğin cevabını SS alıp atma şansın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.